Baggeboskolan

Telefon
0504-18000 (Växeln)

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

E-post
bun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Baggeboskolan är Tibros nya F-6-skola. Genom vårt arbete utifrån ledorden Lärande, Trygghet och Glädje ska alla elever på Baggeboskolan få växa, utvecklas och nå framgång.

Baggeboskolan är en kommunal F-6 skola i Tibro där cirka 500 elever och 70 anställda möts i en mångfald av erfarenheter, kompetenser och intressen.

Med utgångspunkt från Tibro kommuns pedagogiska funktionsprogram, arbetar vi för att alla elever ska bli ledda till utveckling av professionella pedagoger och professionella skolledare i en stödjande lärmiljö.

Välkomna till Baggeboskolan – vår skola!

Nyheter Baggeboskolan

 • Barn, Ungdomar

  Nu är sommarlovsprogrammet här!

  8 juni 2022 | Kultur, fritid och idrott, Tibro kulturskola, Tibro Bibliotek, Häggetorpsskolan, Ransbergs skola, Smulebergsskolan, Baggeboskolan, Ung i Tibro

  Nu släpps sommarlovsprogrammet 2022!

 • Flygbild över Baggeboskolan

  Öppet Hus på Baggeboskolan 11 juni

  31 maj 2022 | Baggeboskolan

  Lördagen den 11 juni kl. 10-14 är det Öppet Hus på Tibros nyaste F-6-skola Baggeboskolan. Under Öppet Hus-dagen är det fri rundvandring i skolan och det finns möjlighet att träffa skolpersonal, personerna bakom skolans konstverk och de som byggde skolan. Varmt välkomna!

 • Invigning av Baggeboskolan i Tibro 20 augusti 2020.

  Invigning av Baggeboskolan

  20 augusti 2020 | Barnomsorg och utbildning, Byggnation, boende och miljöskydd, Kultur, fritid och idrott, Baggeboskolan

  Torsdagen den 20 augusti invigdes Tibros nya F-6-skola Baggeboskolan och Tibros nya idrottshall under högtidliga former.

 • Exteriörbild av Baggeboskolan med vallmo i förgrunden

  Möblering och markarbeten på Baggeboskolan

  3 juli 2020 | Barnomsorg och utbildning, Byggnation, boende och miljöskydd, Baggeboskolan

  Efter en intensiv vår med byggarbeten är Baggeboskolan nu besiktigad och godkänd. Under juni flyttades byggbodarna och containrarna från skolgården och skolans parkering asfalterades och förseddes med kantsten av granit. Markarbetena på skolan har fortskridit under våren och fortsätter i sommar. I mitten av juni påbörjades möbleringen av skolan.

 • Konstnärlig utsmyckning på Baggeboskolan

  Konstnärlig utsmyckning på Baggeboskolan

  2 juli 2020 | Barnomsorg och utbildning, Kultur, fritid och idrott, Baggeboskolan

  Draghandtag med bildhuggerier. Silhuetter av lekande barn. Och ett gigantiskt träd gjort av spillvirke från industrin. Det är den konstnärliga utsmyckningen på Baggeboskolan. Se filmen om hur konstverken har skapats och vilken koppling de har till Tibros hantverkstraditioner.

Läs mer

Kalender Baggeboskolan

Inga aktuella händelser

Baggeboskolans kalender