Baggeboskolan

Telefon
0504-18000 (Växeln)

Telefontider
Mån-tors kl. 07.30-16.00 Fre 07.30-13.00

E-post
bun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Baggeboskolan är Tibros nya F-6-skola. Genom vårt arbete utifrån ledorden Lärande, Trygghet och Glädje ska alla elever på Baggeboskolan få växa, utvecklas och nå framgång.

Baggeboskolan är en kommunal F-6 skola i Tibro där cirka 500 elever och 70 anställda möts i en mångfald av erfarenheter, kompetenser och intressen.

Med utgångspunkt från Tibro kommuns pedagogiska funktionsprogram, arbetar vi för att alla elever ska bli ledda till utveckling av professionella pedagoger och professionella skolledare i en stödjande lärmiljö.

Välkomna till Baggeboskolan – vår skola!

Nyheter Baggeboskolan

 • Cyklande familj

  17 Tibroklasser på egna ben i höst

  5 september 2023 | Trygghet och säkerhet, Häggetorpsskolan, Ransbergs skola, Baggeboskolan, Folkhälsa

  Måndagen den 11 september startar tävlingen På egna ben, som handlar om att inspirera elever i årskurs 4-6 att ta sig till skolan till fots, på cykel eller med buss istället för med bil. 17 skolklasser i Tibro deltar i årets utmaning, som pågår fram till den 13 oktober.

 • Sommarjobb

  Dags att söka feriepraktik i Tibro kommun

  1 mars 2023 | Barnomsorg och utbildning, Baggeboskolan, Ung i Tibro, Tibro kompetenscenter, Fågelvikskolan

  Nu kan du som är född 2006 eller 2007 och folkbokförd i Tibro kommun ansöka om en sommarjobbplats i Tibro kommun inför sommaren 2023. Ansökningstiden är den 1-31 mars.

 • Simmande pojke

  Dags att anmäla sig till simlekskola!

  7 september 2022 | Kultur, fritid och idrott, Tibro Bibliotek, Häggetorpsskolan, Ransbergs skola, Smulebergsskolan, Baggeboskolan

  För att ge barnen vattenvana inför sommarens simskola genomför Kultur & Fritid en simlekskola för barn i förskoleklass, födda 2016.

 • Illustration med två cyklande barn

  18 Tibroklasser på egna ben i höst

  6 september 2022 | Trygghet och säkerhet, Häggetorpsskolan, Ransbergs skola, Baggeboskolan, Folkhälsa

  Tibro kommun har som mål att öka cyklingen i kommunen, framför allt i tätorten där avstånden är korta. Forskning visar också att barn presterar bättre i skolan om de tar sig till skolan på egna ben. Därför är vi från och med hösten 2022 med i utmaningen På egna ben!

 • Flygbild över Baggeboskolan

  Öppet Hus på Baggeboskolan 11 juni

  31 maj 2022 | Baggeboskolan

  Lördagen den 11 juni kl. 10-14 är det Öppet Hus på Tibros nyaste F-6-skola Baggeboskolan. Under Öppet Hus-dagen är det fri rundvandring i skolan och det finns möjlighet att träffa skolpersonal, personerna bakom skolans konstverk och de som byggde skolan. Varmt välkomna!

Läs mer

Kalender Baggeboskolan

Inga aktuella händelser

Baggeboskolans kalender