Basår för nyutbildade undersköterskor

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Personal i socialförvaltningens personalpool.

Vill du få en bra start på ditt yrkesliv som undersköterska? Har du ett driv och en nyfikenhet som gör att du vill prova på att arbeta med olika typer av vård- och omsorgsarbeten? Tibro kommun erbjuder ett basår för dig som nyutbildad undersköterska där du får en egen erfaren mentor och möjlighet till personlig utveckling i ditt arbete varje dag.

Tibro kommuns basår vänder sig till för dig som är nyutbildad undersköterska. Det är en anställning för dig som är modig och framåt och vill prova på att arbeta som undersköterska inom olika vård- och omsorgsverksamheter.

Mentor och utbildningsdagar 

Basåret innebär att du får:

  • en tillsvidareanställning i vår personalpool - eller ett 14 månader långt vikariat om det passar dig bättre. Du blir placerad på en av våra enheter under sommarmånaderna och arbetar under resten av året som poolpersonal, som ersätter olika personer vid vakanser. 
  • en erfaren och engagerad undersköterska som mentor, som kan ge dig råd och stöd.
  • fem utbildningsdagar där du går bredvid några av våra sjuksköterskor, rehabpersonal, myndighetshandläggare och LSS-personal och får delta i en föreläsning med vår demenssamordnare.

Bred bas för fortsatt arbete eller studier

Bärande tankar med basåret är att:

  • ge dig stora möjligheter till personlig utveckling i din nya yrkesroll
  • du ska få en inblick i flera yrken och yrkesområden, så att du kan hitta det yrkesområde som du är mest intresserad av 
  • ge dig chansen att bli en del i vårt poolteam, världens bästa poolare

Efter basåret hoppas vi att du väljer att stanna kvar i poolen, att du söker andra lediga tjänster i socialförvaltningen i Tibro eller att du fortsätter utbilda dig inom vård- och omsorgsområdet och kommer tillbaka till oss som student.

Låter det intressant?

Kontakta Elin von Harten, chef för Tibro kommuns pool- och vakansenhet, telefon 0504-185 48, e-post elin.von-harten@tibro.se

Klicka här för att göra din ansökan.