Välkommen till Tibro Kompetenscenter

Telefon
0504-18000

E-post
kompetenscenter@tibro.se

Besöksadress
Järnvägsgatan 17 543 50 Tibro

Kontakter

Kvinna med mobiltelefon

Funderar du på att studera? Vi hjälper dig att välja bland olika utbildningsalternativ, att ta reda på olika behörigheter och hur du ansöker till gymnasiet och olika eftergymnasiala utbildningar. Tillsammans hittar vi vägen till ditt drömyrke.

Datorstudier.

På arbetsmarknadsenheten hjälper vi dig på vägen till ett nytt arbete. Tillsammans med dig ser vi över och kartlägger din situation, dina behov och dina möjligheter och utformar en personlig handlingsplan.

Har du hoppat av gymnasiet? Kanske passade inte det program du valde dig? Är du inte behörig till gymnasieutbildning eller blev du kanske tvungen att avsluta din gymnasieutbildning på grund av någon annan orsak? Då ingår du i kommunernas aktivitetsansvar.

Industriteknisk utbildning

TTC utbildar inom träindustrin. Här finns exempelvis utbildningar till specialsnickare, CNC-operatör och ytbehandlar.

Nyheter från Kompetenscenter

  • Mini-Zoo kommer fortsatt hålla stängt för besökare!

    12 maj 2021 | Kultur & Fritid, Tibro kompetenscenter

    Mini-Zoo kommer fortsatt hålla stängt för besökare under våren. Djurparkens byggnader där flertalet av djuren finns att beskåda är inte möjliga att hålla säkert avstånd i med tanke på covid -19. Även det stora utbrott av Fågelinfluensa H5N8 som just nu pågår i Sverige är en risk vid öppning. Fågelinfluensaviruset försvagas av värme därav väntar vi in bättre väder och öppning datum är därför satt till den 28 juni om inget oförutsett händer.

Fler nyheter
Logotyp Lärcentrum

Med anledning av nya direktiv kring Covid-19 håller Lärcentrum stängt tills vidare.

Vägmärke mötesplats

På grund av rådande situation kring coronaviruset (covid-19) kommer vi för närvarande inte att ha några fysiska träffar på Mötesplatsen.

Kompetenscenter, järnvägsgatan 17, AME

Vi arbetar för att fler personer i Tibro kommun ska få ett arbete eller börja studera.