Masterclass

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Under 2021 kör igång ett helt nytt koncept där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom olika ämnen. Vi kallar det Masterclass! I en masterclass är alla delaktiga och har möjlighet att påverka innehållet. Alla branscher och företag är välkomna!

Inte bara ännu en föreläsning

Nej en masterclass är inte bara någon som föreläser med en frågestund på slutet. Här vill vi ha dialog, diskussioner och masvis med frågor och inspel. Deltagarna lär sig tillsammans och har möjlighet att påverka innehållet. 

Första serien - Äg dina sociala medier

Vår första masterclass-serie handlar om sociala medier och hur du som företag kan bli bättre på att nå ut till din målgrupp. Under våren och hösten kommer vi att ha flera träffar med olika fokus, ta chansen att påverka innehållet. Vad vill du veta mer om? Kontakta oss 

Häng med i vårt community

I vår facebookgrupp "Tillväxt Tibro - Masterclass" kan deltagarna ställa frågor, komma med idéer, rådfråga varandra och dela med sig av erfarenheter. Häng med i gemenskapen!

5 maj - introduktion 
Vår första masterclass var en introduktion och inspiration till arbetet med sociala medier. Vill du se den i efterhand, se videon nedan. 

 

1 juni - skapa innehåll som engagerar
En masterclass med fokus på innehållet på dina kanaler, hur skapar du innehåll som engagerar din målgrupp. Hur ofta är lagom och hur funkar egentligen reels och stories?