Restaurang Karlavagnen (vid Allégården)
Besöksadress
Centrumgatan 17
Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00
Postadress
543 80 Tibro
Kontakter
-
Niclas Elwing Saxius
Måltidschef
0504-18181
E-post -
Fredrik Mowitz Shala
Enhetschef måltidsavdelningen
0504-18584
E-post -
Allégårdsköket
0504-18641

Restaurang Karlavagnen är öppen för allmänheten måndag-fredag. Du som matgäst hänvisas till entrén på Fredsgatan 36. Hänvisningsskyltar till restaurangen finns.
Öppettider: Kl. 12:00-13:30 måndag-fredag
Restaurangen erbjuder:
Lunchbuffé bestående av dagens rätt, dessert, sallad, dryck: 110:-
Paj, sallad, dryck: 60:-
Efterrätt: 25:-
Mathäfte 1100:- (10 kuponger + en gratislunch vid köptillfället)
Matsedel v. 7 |
|
Måndag 10/2 |
Lunch: Stekt falukorv med stuvad spenat, potatis och grönsaker Dessert: Kräm |
Tisdag 11/2 |
Lunch: Kycklinggryta med ris/potatis och grönsaker Dessert: Dessertsoppa |
Onsdag 12/2 |
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, potatis och ärtor Dessert: Kräm |
Torsdag 13/2 |
Lunch: Kött- och grönsakssoppa med mjukt bröd Dessert: Paj med vaniljsås |
Fredag 14/2 |
Lunch: Köttfärslimpa med sås, potatis och grönsaker Dessert: Mousse |
Matsedel v. 8 |
|
Måndag 17/2 |
Lunch: Potatis- och köttfärsgratäng med grönsaker Dessert: Konserverad frukt med grädde |
Tisdag 18/2 |
Lunch: Stekt fläsk med löksås, potatis och lingon Dessert: Dessertsoppa |
Onsdag 19/2 |
Lunch: Kalops med potatis och rödbetor Dessert: Kräm |
Torsdag 20/2 |
Lunch: Spenatsoppa med ägg och mjukt bröd Dessert: Ostkaka med sylt och grädde |
Fredag 21/2 |
Lunch: Sprödbakad fisk med kall sås, potatis och ärtor Dessert: Färsk frukt |