Kontakta Tibro kommun

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Du kan kontakta kommunen på många olika sätt. Ring, skriv eller besök oss. Ring vårt kontaktcenter på telefon 0504-180 00 när du vill komma i kontakt med någon av våra anställda eller om du har frågor om kommunens verksamheter. Du kan också vända dig till våra kommunvägledare. De finns både tillgängliga i receptionen och via chatt på kommunens hemsida.

Telefonnumret till Tibro kommun är 0504-180 00. Växeln är öppen kl 7.30-16 vardagar. Ringer du 0504-182 00 kanske du når snabbare resultat genom att du talar om för datorrösten vem du söker.

Du är givetvis välkommen att besöka oss och skicka e-post eller ett vanligt brev till oss.

Besöksadress: Tibro kommun, Centrumgatan 17, 543 30 TIBRO
Postadress: Tibro kommun, 543 80 TIBRO
E-postadress: kommun@tibro.se

Receptionen i kommunhuset har öppet vardagar 8.00-16.00, dag före helgdag 8.00-12.00. 

Kommunvägledare i receptionen är Sofia och Susanne. En av uppgifterna, förutom att hjälpa besökare, är att vara ombud för Polisen när det gäller hittegods och tillhandahålla vanliga polisblanketter. En annan uppgift är utfärdande av parkeringstillstånd för funktionsnedsatta. 

Du kan chatta med våra kommunvägledare när receptionen är öppen. Är kommunvägledarna upptagna erbjuds du istället att maila dem via ett formulär.

Kontaktuppgifter till ansvariga
på alla informationssidor på webben

På varje webbsida finns kontaktuppgifter till den avdelning och de personer som är ansvariga för den verksamhet som presenteras. På vissa sidor hänvisas direkt till kommunens växel. Du når kontaktinformationen genom att klicka på pilen högst upp till höger på varje sida.

Kontaktsök och global sökfunktion

Du kan även söka efter en viss person eller verksamhet. Du kan söka på för- och efternamn, titel, telefonnummer (0504-xxx xx) eller enhet/avdelning. Du kan både använda sökrutan högst upp på webbplatsen och knappen "Sök kontakter", som finns i kontaktfältet överst på varje sida.

Klagomål eller synpunkter

Vad du tycker är värdefullt för oss. Har du klagomål på någon av våra verksamheter eller vill lämna andra synpunkter, så är du välkommen att kontakta oss. Använd gärna kontaktformuläret, som du når via länken här nedanför:

Tibroguiden

Vill du ha tillgång till information och telefonnummer till kommunens verksamheter i ett samlat dokument kan du ladda ner PDF-varianten av Tibroguiden, som skickats ut till Tibros alla hushåll. Du kan beställa pappersversionen av Kommunguiden via receptionen (e-post).