Kommande nätverksträffar

Telefon
0504-184 00

E-post
tillvaxt@tibro.se

Besöksadress
Inredia, Brovägen 26

Öppettider
Mån-fre 08.00-16.00

Postadress
Brovägen 26, 543 35 Tibro

Människor som minglar under näringslivsfokus

Välkommen på nätverkträff med Tillväxt Tibro. Vi ordnar regelbundet olika typer av träffar på teman som möter näringslivet. Här ser du kommande träffar och hur du anmäler dig.

Näringslivsfokus frukostmöte 21 september.
Temat för dagen är företagsklimatet i Tibro

Hur det är att starta, driva och utveckla företag här i Tibro? Vi ska vara bäst på att vara kommun och företagen bäst på att vara företag, men hur samverkar vi och bidrar gemensamt till ett bra lokalt företagsklimat? Det och om Svenskt Näringslivs kommunranking, som presenteras dagen före, pratar Näringslivschef Mattias Petersson.

Tibro Företagsförenings nya ordförande är Oskar Brandin, han kommer att berätta om föreningens planer framöver. Rektor på Baggeboskolan, där vi kommer vara, är Anette Larsson och hon berättar lite om skolan.

Datum: 21 september
Tid: 08:00-09:30
Plats: Baggeboskolan, restaurangen

Mer info och anmälan här >>

 

 

Qraftnätet träff på Inredia 2 oktober kl 18.30.

Temat för dagen är Sälj & Vilt!


QRAFTNÄTET är nätverket för kvinnliga företagare, ledare och chefer i Hjo, Tibro och Karlsborg. Vi hoppas att kunna inspirera fler kvinnor att ta plats inom näringslivet, peppa igång nya idéer och kanske leda till fler kvinnor på ledande positioner. Varmt välkommen!

Under kvällen kommer vi få lyssna till:

Mari Forsell som kommer berätta hur hon hjälpt många företag/organisationer att sälja mera genom att använda grafisk kommunikation som verktyg.

Veronica Lindberg, jägare sedan många år. Brinner för jakt och naturvård. Hon berättar om när intresset startade för jakt och om varför kunskap om naturvård blir allt viktigare!

Under maten kommer Martina Söderhielm från Kreativa Aktörer Skaraborg och berättar kort om ett fantastiskt nätverk för alla kreativa verksamheter, stora som små, att kostnadsfritt vara med i.

Restaurang Inredia kommer att servera en viltinspirerad middag under kvällen. De brinner för lokalproducerade råvaror som man använder i säsong.

Varmt välkommen att anmäla dig! Länk här nedan - Ju fler vi blir desto roligare! 

Datum: 2 oktober
Tid: 18:30-20:30
Plats: Inredia, Tibro

Mer info och anmälan här >>