Integration

Information om integration

Vill du veta hur integrationen fungerar i Tibro? Har du frågor och funderingar om integration? Här hittar du information om viktiga begrepp samt svar på de vanligaste frågorna om integration.

Ny i Sverige - ny i Tibro

Välkommen till Tibro. Vi hoppas att du kommer trivas hos oss. Tibro är ett samhälle som präglas av föreningsliv och vi vill att alla som bor här ska känna sig som en del av Tibro. Tibro kommun ansvarar för vuxna och barn som fått uppehållstillstånd och för ensamkommande barn. Här finns information om den service som kommunen erbjuder.

Hjotiborg mot rasism

Hjotiborg mot rasism är ett projekt som kommunerna Hjo, Tibro och Karlsborg drev tillsammans under perioden 1 augusti 2018-30 juni 2019. På vår kampanjsida hittar du ett arbetsunderlag som är fritt att använda och vår kampanjrapport, som du kan låta dig inspireras av.

Nyheter

  • Var med och ta ställning under kampanjmånaden Hjotiborg mot rasism!

    27 februari 2019 | Integration och mångfald, Trygghet och säkerhet, Hjotiborg mot rasism

    Vad är vardagsrasism och vad kan vi tillsammans göra för att motverka det? Med den frågan som grund drog kommunerna Hjo, Tibro och Karlsborg i gång en gemensam kampanjmånad den 1 mars. Under mars genomförs workshops, föreläsningar och andra aktiviteter för att öka kunskapen och medvetenheten om vardagsrasism. Var med och ta ställning du också!

Fler nyheter

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies