Integration

Information om integration

Vill du veta hur integrationen fungerar i Tibro? Har du frågor och funderingar om integration? Här hittar du information om viktiga begrepp samt svar på de vanligaste frågorna om integration.

Ny i Sverige - ny i Tibro

Välkommen till Tibro. Vi hoppas att du kommer trivas hos oss. Tibro är ett samhälle som präglas av föreningsliv och vi vill att alla som bor här ska känna sig som en del av Tibro. Tibro kommun ansvarar för vuxna och barn som fått uppehållstillstånd och för ensamkommande barn. Här finns information om den service som kommunen erbjuder.

Nyheter

 • Ansök om integrationsmedel

  7 februari 2019 | Integration och mångfald

  Nu kan föreningar, organisationer, företag och kommunens verksamheter återigen söka pengar till integrationsfrämjande insatser. Pengarna ska användas till projekt som ska bidra till mer bestående förändringar eller förbättringar. Sista ansökan för den här ansökningsomgången är den 28 februari.

 • Kulturvän avslutas i Tibro kommun

  25 september 2018 | Integration och mångfald

  Efter tre år med Kulturvän har vi på Tibro kommuns integrationsenhet beslutat att efter den 12 oktober sluta använda namnet Kulturvän och ta bort informationen från hemsidan.

 • Fem kvinnor med budskapet Vi gillar olika på sina händer.

  Tibro, Hjo och Karlsborg gör gemensam satsning mot vardagsrasism

  2 juli 2018 | Integration och mångfald

  Hjo, Tibro och Karlsborg har fått nästan 1,4 miljoner kronor från Länsstyrelsen i Västra Götalands län för ett projekt mot vardagsrasism som pågår hösten 2018 och våren 2019. Det kommer att vara en kampanj under mars månad.

Fler nyheter

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies