Näringsliv, arbete och etablering

Lediga jobb och praktik

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

Näringsliv och arbetsmarknad

I Tibro har företag som arbetar med möbler, inredning och logistik en dominerande ställning, men här finns även en livskraftig mekanisk industri, en växande handels- och tjänstesektor och företag som ägnar sig åt automatisering och förpackningsteknik.

Arbetsmarknads-
enheten

Arbetsmarknadsenheten består av en rad olika verksamheter och projekt som syftar till att föra människor till eller närmare ett arbete.

Företagsservice och etablering

Tillväxt Tibro erbjuder en lokal ingång för nyföretagare, entreprenörer och innovatörer för att få vägledning gällande, etablering, myndighetskontakter, resursorganisationer och lokala nätverk.

Upphandlingar och inköp

Här finns information om upphandlingar till dig som är intresserad av att bli leverantör till Tibro kommun. Vi har ingen egen upphandlings- och inköpsfunktion utan samarbetar med Skövde kommun när det gäller upphandling av varor och tjänster.

Näringslivs- och ortsutveckling

I Tibro arbetar kommunen och företagen medvetet tillsammans för att utveckla orten och dess näringsliv. En viktig del av utvecklingsarbetet sker inom ramen för olika företagsnätverk med kommunen som spindel i nätet.

Varningslistan

Här hittar du en lista med bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös.

Företagsregister

Här kan du söka information om alla alla företag i Tibro genom allabolag.se

Näringslivsnyheter

 • Datum för företagsträffar 2018 klara

  3 januari 2018 | INREDAN, Näringsliv, arbete och etablering, Kommunnyheter

  Tibro kommun arrangerar kontinuerligt företagarträffar. En del av dessa är branschspecifika med varierande teman och några gånger per år bjuds det in till Tibrofrukost dit alla branscher välkomnas. Här hittar du alla datum och tider för 2018!

 • Landshövdingen gästade Tibro

  19 december 2017 | Kommun och politik, Näringsliv, arbete och etablering

  Landshövding Anders Danielsson besökte på tisdagen Tibro under sin rundtur i länet. "Tibro har en fantastisk industri, det är ett av mina intryck från besöket här", säger Anders Danielsson.

 • Årets sista Tibrofrukost inspirerade och gav perspektiv

  13 december 2017 | Näringsliv, arbete och etablering

  Onsdagen den 13 december hölls årets, tillika Per Garenius, sista Tibrofrukost i FACCTORYS nya lokaler. Drygt 50 personer fanns på plats och fick förutom god frukost från Kavelbron Event lyssna på Tibros Lucia med följe, Per-Arne Lundberg fd. ansvarig för Gothia Inkubator och Jukka Tallbacka VD, för FACCTORY.

 • Nätverksträff för landsbygdsföretag 15 december

  12 december 2017 | Näringsliv, arbete och etablering

  Tillväxt Tibro arrangerar kontinuerligt nätverksträffar för ortens företagare inom de gröna näringarna. Träffarna är i regel ute hos företagarna själva och hålls på fredagar kl. 12-14. Alla som verkar inom näringen är välkomna och träffarna är kostnadsfria men för att få lunch så måste man anmäla sig.

 • Tibrofrukost 13 december på Facctory

  1 december 2017 | Näringsliv, arbete och etablering

  Tillväxt Tibro arrangerar kontinuerligt nätverksträffar för Tibros företagare. En gång i månaden bjuds det in till en Tibrofrukost med varierande teman och föreläsare utifrån aktuella behov och önskemål. 13 december hålls årets sista Tibrofrukost i FACCTORYS lokaler utmed väg 49.

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies