Förskolor

Telefon
0504-18000 (Växeln)

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

E-post
bun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

I Tibro finns 9 förskolor, varav en bedrivs i privat regi.

När du klickar på någon av länkarna nedan, så kommer du till respektive förskolas hemsida.

 • Förskolan Gläntan

  Förskolan Gläntan

  Förskolan Gläntan ligger i Fagersanna, nära sjön Örlen. Gläntan har tre avdelningar, Nallebo , Tomtebo och Trollebo. Avdelningarna är för barn i åldrarna 1-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år.

 • Förskolan Karusellen

  Förskolan Karusellen

  Förskolan Karusellen ligger vid Skattegårdens bostadsområde. Karusellen har sex avdelningar. Smaragden, Rubinen och Kristallen är avdelningarna för barn i åldrarna 1-3 år. Diamanten, Safiren och Opalen är avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år.

 • Förskolan Kullerbyttan

  Förskolan Kullerbyttan

  Förskolan Kullerbyttan ligger vid ån Tidan, i anslutning till Smulebergsskolan. Kullerbyttan har tre avdelningar. Trull är avdelningen för barn i åldrarna 1-3 år. Trapp och Tripp är avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år.

 • Förskolan Snickargården

  Förskolan Snickargården

  Förskolan Snickargården ligger i centrala Tibro. Snickargården har sex avdelningar uppdelade på två hus. I röda huset finns Hammaren som är en avdelningen för barn i åldrarna 1-3 år. Sågen och Vinkelhaken är avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år. I gula huset finns Spiken som är en småbarnsavdelning för barn i åldrarna 1-3 år. Skruven och Stegen är avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år.

 • Förskolan Snickarvallen

  Förskolan Snickarvallen

  Förskolan Snickarvallen ligger i anslutning till Snickarvallens idrottsplats. Snickarvallen har sex avdelningar. Avdelningarnas namn är: ETTAN, TVÅAN, TREAN, FYRAN, FEMMAN och SEXAN.

 • Förskolan Sprattelbo

  Förskolan Sprattelbo

  Förskolan Sprattelbo ligger i Språtteboområdet. Sprattelbo har tre avdelningar. Hoppsan är en avdelning för barn i åldrarna 1-3 år. Studsan och Hejsan är avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år.

 • Förskolan Torpet

  Förskolan Torpet

  Förskolan Torpet ligger i Häggetorpsområdet, mitt emot Häggetorpsskolan. Torpet har tre avdelningar. Loppan är en avdelning för barn i åldrarna 1-3 år. Humlan och Björnen är avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år.

 • Förskolan Ängen

  Förskolan Ängen

  Förskolan Ängen ligger i Hörnebo. Ängen har tre avdelningar. Smörblomman är en avdelning för barn i åldrarna 1-3 år. Blåklockan och Prästkragen är avdelningar för barn i åldrarna 3-6 år. Åldersindelningen på respektive avdelning kan variera från år till år.

 • Enskilda förskolan Solbacken

  Enskilda förskolan Solbacken

  Solbacken är en enskild förskola med kristen profil. Den drivs av Equmeniakyrkan och har två avdelningar.