E-tjänster och blanketter

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

På den här sidan har vi samlat Tibro kommuns e-tjänster och blanketter. Våra e-tjänster är samlade i vår självserviceportal och alla e-tjänster och blanketter riktade till företagare finns samlade på en sida. I ämneslistan nedan hittar du länkar till både e-tjänster och blanketter. Hittar du inte en e-tjänst för ditt ärende använder du den blankett vi hänvisar till.

Tibro kommuns e-tjänster

I vår självserviceportal kan du ansöka om färdtjänst och parkeringstillstånd, lämna in en intresseanmälan för tim- och semestervikariat och andra uppdrag, ansöka om förenklat bistånd, boka tider i Tibro kommuns idrottslokaler med mera. Vissa tjänster kräver BankID. Fungerar inte e-tjänsten eller om du inte har mobilt BankID är du välkommen att hämta en blankett i vår reception alternativt maila till receptionen@tibro.se så skickar vi en blankett till dig.

Ansökningar och tillstånd för dig som företagare

Tibro kommun har samlat alla tillstånds- och ansökningsblanketter, länkar till e-tjänster samt en sammanställning av de tillstånd och regler som kommunen ansvarar för, som du som företagare kan behöva känna till för att kunna starta och driva en verksamhet.