Inredia

Telefon
0504 – 78 53 00

E-post
restaurang@inredia.se

Besöksadress
Brovägen 26

Öppettider
Öppet för lunch måndagar till Fredagar mellan 11.30 och 14.00 i övrigt vid bokningar och större event.

Hitta hit

Postadress
54335 Tibro

Kontakter

Inredia är en mötesplats med en spännande inramning och den naturliga porten till Tibros identitet och erbjudande. Här kan du stifta bekantskap med bygdens kulturarv möbelhantverket, arrangera möten, äta lunch eller skaffa dig en bättre bild av vad Tibro som ort erbjuder. Här finns personal, som står beredd att serva dig som besökare, oavsett vad du har för ärende till Tibro. Bokning av mötes- & konferensrum sköts av Inredia restaurang.

Inredia invigdes hösten 2012. Det är ett hus med många funktioner. Inredia är ett besöks- och mötescentrum för både besökare och Tibrobor. I huset finns besöks- och mötesservice, möteslokaler, kontorsplatser, kreativa ytor, en restaurang med fullständiga rättigheter och dynamiska utställningar, där Tibros gedigna möbel- och inredningshistoria presenteras och knyts ihop med nutidens och framtidens inredningskompetens. Inredia visar upp Tibros kulturarv, vår identitet och vår orts samlade erbjudande!

Inredia ska även fungera som en mötesplats för designstuderande, designers, möbelproducenter, arkitekter och andra som arbetar professionellt med inredningsdesign. Här kan branschfolk mötas för att skaffa sig nya kunskaper, arbeta med design- och produktutveckling – och göra affärer.

Inredia är inrymt i en gammal skjortfabrik från 1944. Det är en byggnad på 1 500 kvadratmeter i tre plan. Läs mer om inredia på den separat webbplatsen som du hittar i länkarna.