Räddningstjänsten söker enhetschefer och brandskyddskontrollanter

Besöksadress
Majorsgatan 1, Skövde

Postadress
Majorsgatan 1, 541 30 Skövde

Räddningstjänsten Skaraborgs logotyp.

15 juli 2024

Trygghet och säkerhet

Räddningstjänsten i Skaraborg söker brandskyddskontrollanter i alla elva medlemskommunerna och två engagerade och erfarna chefer till heltidsstationerna i Mariestad och Lidköping. Ansökningstiden pågår fram till den 25 respektive den 4 augusti.

Tibro kommun är en av elva Skaraborgskommuner som ingår i kommunalförbundet Räddningstjänsten Skaraborg. 

Brandskyddskontrollanter

Idag bedriver Räddningstjänsten Skaraborg brandskyddskontroll i fyra av elva medlemskommuner. Från och med den 1 januari nästa år ska brandskyddskontroll bedrivas i alla elva medlemskommuner. Därför söker Räddningstjänsten flera brandskyddskontrollanter.

Som brandinspektör kommer du få goda förutsättningar att utföra ditt arbete med hög kvalitet och vara en aktiv del i att skapa ett tryggare samhälle för de som bor och vistas i medlemskommunerna.

Läs annonsen och ansök via Visma Recruit. Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti.

Enhetschefer

Räddningstjänsten i Skaraborg söker även två engagerade och erfarna chefer till heltidsstationerna i Mariestad och Lidköping.

Två enhetschefer ska gå i pension och Räddningstjänsten Skaraborg söker därför nya förmågor till att leda deras team inom utryckningsverksamhet och olycksförebyggande åtgärder.

Enheternas uppdrag består av operativ utryckningsverksamhet vid olika typer av händelser, olycksförebyggande arbete och information till medborgare samt övning och utbildning av elever och medarbetare i medlemskommunerna.

Läs annonsen och ansök via Visma Recruit. Välkommen med din ansökan senast den 4 augusti.