Lediga jobb och praktik

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

När du söker jobb hos Tibro kommun använder du en elektronisk blankett genom offentliga jobb som vi samarbetar med. Du når blanketten när du klickar på länken till respektive jobb här nedanför. Vi använder blanketten för att få en bra och rättvis bedömning av ansökningar som har kommit in. Ansökningar som skickas in på annat sätt behandlas inte.

Din ansökan med meritförteckning hanteras enbart av Tibro kommuns ansvariga för respektive tjänst. Allt i enlighet med de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen, GDPR.

Yrkesskickliga undersköterskor till bemanningspool

Är du på jakt efter ett nytt spännande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Nu söker vi flera engagerade och drivna undersköterskor till vår bemanningspool! Varmt välkommen med din ansökan!

Tibro är en västsvensk kommun med drygt 11 000 invånare som präglas av engagemang och samverkan. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Här finns en medskapandekultur och en samarbetsanda som sticker ut.

Tibro kommun, som är Tibros största arbetsgivare, jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder invånarna en mycket uppskattad kommunal service. Med ledorden tillsammans, hållbart och nära strävar vi efter att forma ett hållbart samhälle socialt, ekonomiskt och klimatmässigt. Med engagemang, omtanke, samverkan och handlingskraft löser vi framtidens utmaningar och skapar mervärden tillsammans!

Livet i Skaraborg är en webbplats som visar möjligheterna som finns i Skaraborg. På
https://www.livetiskaraborg.se/kommuner/tibro kan du läsa mer om fritidsaktiviteter, boende och mycket annat.

Arbetsuppgifter

Bemanningspoolens uppdrag är att täcka vakanser inom hela socialförvaltningen. Du kommer därmed att arbeta och bidra med din kunskap på många olika enheter inom både äldrevård och funktionsvariationsområdet.

Du behöver därför ha erfarenhet av att ha arbetat inom båda dessa områden eller är en person som gärna vill utvecklas och lära dig nya arbetsområden.

Att arbeta i bemanningspoolen innebär att du kommer att ingå i ett välkomnande och professionellt team av undersköterskor som är beredda att täcka bemanningsbehov på våra olika enheter. Du blir en värdefull resurs som kommer arbeta tillsammans med många kollegor inom hela förvaltningen och träffa många brukare.

Som anställd i bemanningspoolen utgår du från ett rullande grundschema (dag/kväll/helg) och du har tät kontakt med våra planerare som bokar arbetspass på de olika enheterna. Arbetstiden kan komma att justeras under schemaperioden och är flexibel utifrån bemanningsbehov.

Vi tillämpar Bilaga D till kollektivavtalet Allmänna Bestämmelser (AB).

Kvalifikationer

• Vi söker dig som är utbildad och examinerad undersköterska.
Om du i dagsläget inte är tillsvidareanställd som undersköterska krävs också att du kan uppvisa ett bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen.

• Tjänsten ställer krav på flexibilitet och samarbetsförmåga och du ska kunna uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

• Körkort klass B är ett krav.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Löneform
Månadslön
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast
2024-08-25
Referensnr
C202619
Antal platser
3

Övrigt

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden, så skicka in din ansökan redan idag!

Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.

Upplysningar lämnas av

Elin von Harten
Enhetschef Pool/Vakans
elin.von-harten@tibro.se
0504-185 48

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0504-180 00

Ansök senast: 2024-08-25 Till ansökan