Lediga jobb och praktik

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

När du söker jobb hos Tibro kommun använder du en elektronisk blankett genom offentliga jobb som vi samarbetar med. Du når blanketten när du klickar på länken till respektive jobb här nedanför. Vi använder blanketten för att få en bra och rättvis bedömning av ansökningar som har kommit in. Ansökningar som skickas in på annat sätt behandlas inte.

Din ansökan med meritförteckning hanteras enbart av Tibro kommuns ansvariga för respektive tjänst. Allt i enlighet med de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen, GDPR.

Fritidsledare alt. Fritidspedagog till Fågelvikskolan

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Välkommen till Fågelvikskolan! Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller utbildning som fritidspedagog. Ett annat alternativ som passar för uppdraget är fritidspedagog alt. fritidsledare eller motsvarande.

Du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor i en nyrenoverad skolmiljö där vi fokuserar på hur vi på bästa sätt formar undervisning och lärmiljö för våra elever.

På Fågelvikskolan utgår vi från att eleven inte är, utan blir i ett sammanhang!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består primärt av att ansvara för att forma och leda en aktiv mellanrumsmiljö för våra elever: aktiviteter under de schemaperioder då eleverna har rast samt i andra sammanhang där verksamheten ger utrymme.

Du ska också lotsa och interagera tillsammans med elever och kollegor i det sociala samspelet och genom förebyggande och främjande arbete ge stöd till elever och vid behov tillsammans med socialpedagoger även till lärare i sociala frågor av mångskiftande art.

Du kan komma att få riktade uppdrag från såväl Trygghetsteam som Elevhälsoteam. Tillsammans med dessa team är du en viktig kugge för skolans trygghetsarbete i syfte med att göra skolan tryggare för alla: både för elever och personal.

Kvalifikationer

Du är en ansvarstagande och trygg person som trivs i sociala sammanhang med både ungdomar och vuxna och är engagerad i att skapa en trygg skola för alla. En viss del av personlig mognad och socialt trygg kompetens krävs för att framgångsrikt kunna forma mellanrumsmiljön, gärna genom elevernas inflytande och delaktighet.

Du ett samarbetsinriktat förhållningssätt och arbetar gärna med andra kollegor. Tillsammans driver vi skolutvecklingen framåt, lär av varandra och samarbetar för att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Det är viktigt att kunna agera professionellt och tålmodigt även i svåra eller pressade situationer.

Vi söker dig som har utbildning för fritidsledare, fritidspedagog alternativt socialpedagog. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

- Du har ett driv och en vilja att tillsammans med andra vidareutveckla verksamheten och du ser på utveckling och nya idéer som positiva utmaningar.

- Du bidrar till våra elevers utveckling genom samspel och i dialog med andra.

- Du är engagerad, rak och öppen och har ett tydligt ledarskap.

- Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument.

- Du har god förmåga att inkludera elever i behov av stöd och du utmanas av att hitta de extra anpassningar som individen kan komma att behöva för att nå måluppfyllelse enligt Lgr22

- Du har god förmåga att skapa trygga relationer.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Löneform
Månadslön
Varaktighet
Tillsvidare
Tillträdesdatum
2024-08-12
Tillträde
Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse.
Ansök senast
2024-07-26
Referensnr
A1305123
Antal platser
1

Övrigt

Upplysningar lämnas av

Emma Bohman
Rektor
emma.bohman@tibro.se
0504-184 83

Fackliga företrädare

Jonas Norenblom
Sveriges Lärare
Växel: 0504-180 00

Ansök senast: 2024-07-26 Till ansökan