Sommarjobbsmingel 13 mars för dig som vill jobba med vård och omsorg

Kontakter

Vård- och omsorgspersonal i Tibro kommun

19 februari 2024

Näringsliv, arbete och etablering, Omsorg och stöd, Tibro kompetenscenter

Är du nyfiken på att jobba med vård och omsorg i sommar? Då är du hjärtligt välkommen på sommarjobbsmingel kl. 16-18 onsdagen den 13 mars kl. 16-18 på Träffpunkt Solsidan på Fredsgatan 38. Möt Tibros vård- och omsorgschefer och skaffa dig information om kommunens vård- och omsorgsjobb. Vill du, så kan du söka jobb direkt på plats!

Sommarjobbsminglet riktar sig till dig som är intresserad av att jobba med vård, omsorg och socialt stöd i Tibro kommun. Exempel på sådana arbeten är undersköterska och vårdbiträde inom hemvården och på kommunens äldreboenden, personlig assistent inom kommunens LSS-verksamhet, sjuksköterska och stödassistent.

Intresse och språkkunskaper viktiga

Vård- och omsorgsutbildning är givetvis meriterande, men alla som har ett intresse för den här typen av jobb är välkomna, säger Elin von Harten, som är enhetschef för kommunens pool- och vakansförmedling. Hon fortsätter:

För att arbeta hos oss behöver du vara intresserad av att arbeta med människor, vara empatisk och lyhörd och behärska svenska språket i tal och skrift.

Speed-dating med chefer

Under kvällen finns chefer från kommunens olika vård- och omsorgsverksamheter på plats för att berätta om och svara på frågor om:

  • vilka uppgifter som ingår i olika vård- och omsorgsarbeten
  • om den individuellt anpassade introduktionen som alla som får ett semestervikariat får gå igenom
  • om arbetsvillkor och förväntningar

Vår tanke är att du ska kunna prata med flera chefer, som en form av speed-dating, för att få en inblick i våra olika jobb. Det finns också möjlighet att lämna in en intresseanmälan inför sommaren på plats, säger Elin von Harten, som är enhetschef för kommunens pool- och vakansförmedling.

Det bjuds på fika.

Varmt välkommen!