Lediga jobb och praktik

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

När du söker jobb hos Tibro kommun använder du en elektronisk blankett genom offentliga jobb som vi samarbetar med. Du når blanketten när du klickar på länken till respektive jobb här nedanför. Vi använder blanketten för att få en bra och rättvis bedömning av ansökningar som har kommit in. Ansökningar som skickas in på annat sätt behandlas inte.

Din ansökan med meritförteckning hanteras enbart av Tibro kommuns ansvariga för respektive tjänst. Allt i enlighet med de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen, GDPR.

Myndighetshandläggare

Är du utbildad socionom och brinner för bidra till rättssäkra biståndsinsatser för barn och ungdomar? En av våra medarbetare har valt att gå vidare till nya utmaningar. Därför söker vi nu en myndighetshandläggare till barn- och ungdomsenheten. Kanske är du vår nästa kollega?

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Tibro kommun har en gemensam vision med förenings- och näringslivet samt en gemensam värdegrund som bygger på ledorden omtanke, självtillit, samverkan och handlingskraft. I Tibro tror vi på kraften i att arbeta tillsammans och vill skapa miljöer som sticker ut!

Arbetsuppgifter

Uppdraget som myndighetshandläggare består av att utreda, besluta och följa upp biståndsinsatser som rör barn och ungdomar.

Vi arbetar gemensamt och aktivt för att hitta hållbara lösningar för dem vi möter. Intern och extern samverkan är viktigt för oss då vi vet att det leder till bättre lösningar. Vi är måna om att hålla hög kvalitet på den verksamhet vi bedriver och att medarbetarna får rätt stöd och tillräckligt med tid för varje ärende.

Kvalifikationer

Utifrån Socialstyrelsens krav avseende barnhandläggning söker vi dig som har examen från socionomprogrammet.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barnhandläggning.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Löneform
Månadslön
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Ansök senast
2019-09-15
Referensnr
A813464
Antal platser
1

Övrigt

Tibro kommun har valt rekryteringsföretag och tackar därför vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.

Upplysningar lämnas av

Suzanne Nordlind
Enhetschef
suzanne.nordlind@tibro.se
0504-182 79

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0504-180 00

Ansök senast: 2019-09-15 Till ansökan