Tibro kommuns nyheter

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Filtrera
  • Välbesökt Öppet Hus-dag på Fågelvik

    | Barnomsorg och utbildning, Fågelvikskolan, Fågelviksbygget

    Lördagen den 2 december öppnades dörrarna till Fågelvikskolan för allmänheten. Det var många som passade på att ta sig en titt i de nyrenoverade lokalerna med kommunens högstadieskola, den anpassade grundskolan, introduktionsprogrammen, kulturskolan och fritidsgården.

  • Fågelvikskolan invigd

    | Barnomsorg och utbildning, Kultur, fritid och idrott, Fågelvikskolan, Fågelviksbygget

    Fredagen den 25 augusti invigdes nya Fågelvik där Tibros nya högstadieskola, kulturskola, fritidsgård, anpassade grundskola och introduktionsprogrammet nu finns tillsammans med kommunens bibliotek. Lärare, elever, politiker och andra inbjudna gäster fick lyssna till en hel rad med tal och mingelmusik av lärare från Kulturskolan och så hjälptes elever och politiker åt att klippa det obligatoriska bandet. Ta del av vad som hände under invigningen och hör ansvariga politiker, chefer och elever ge sin syn på de nya lokalerna.

  • Följ med på husesyn i snart färdiga Fågelvikskolan

    | Barnomsorg och utbildning, Byggnation, boende och miljöskydd, Kultur, fritid och idrott, Fågelviksbygget

    Ombyggnationen av Fågelvikskolan till ny högstadieskola, kulturskola och fritidsgård är i det närmaste färdig. Endast mindre justeringar återstår och överflyttningen av möbler, annan inredning och skolmaterial pågår för fullt. Följ med arbetsledaren Tobias Bromander på husesyn i de snart färdiga lokalerna och hör honom berätta hur bygget har fungerat. Se vår film eller läs vår artikel om byggprojektet.

  • Nya lokaler och nytt arbetssätt tar form inför Fågelviksflytten

    | Barnomsorg och utbildning, Fågelvikskolan, Fågelviksbygget

    Hösten 2023 tas nya Fågelvik i bruk. Då finns här en nya högstadieskola, en ny fritidsgård, en ny kulturskola och ett nytt bibliotekscafé. I den här filmen berättar ansvariga chefer och personal om arbetet med att hitta ett gemensamt förhållningssätt och bli en samlad personalstyrka på Fågelvik. Dessutom får du en kort lägesrapport om ombyggnationen.