Tibro kommuns nyheter

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Filtrera
  • IVO-granskning visar att Tibrobor med funktionsnedsättning fått lagstadgat stöd under pandemin

    | Omsorg och stöd, Corona

    Inspektionen för vård och omsorg, IVO, bedömer att Tibro kommun har klarat av att tillgodose funktionsnedsatta personers behov vid förändringar av deras lagstadgade insatser under covid-19-pandemin. Det framgår av resultatet av den nationella granskning som myndigheten genomfört i samtliga kommuner i Sverige. Myndigheten har beslutat fortsätta granska 58 kommuner, men i Tibro är detta ärende avslutat.

  • Tibro får gott betyg i oberoende coronautredning

    | Kommun och politik, Omsorg och stöd, Corona

    Under förra året var Tibro en av kommunerna som drabbades hårdast i landet av coronavirusets utbredning. Nu visar en oberoende utredning att kommunens ledning agerat snabbt, att besluten varit tydliga och att vårdpersonalen varit väl insatta i rutiner och följt gällande regelverk. Utredningen ger inga svar på varför Tibro drabbades så hårt.

  • IVO-granskning på äldreboenden i Tibro visar att covid-19-sjuka fått god vård

    | Omsorg och stöd, Corona

    Inspektionen för vård och omsorg, IVO, har granskat Tibro kommuns vård av covid-19-sjuka vårdtagare. Myndigheten har inte uppmärksammat några brister utan bedömer att de som drabbats av covid-19 som bor på kommunens särskilda boenden har fått omsorgsfull vård av god kvalitet.