Nio fullföljde ambassadörsprogrammet

Telefon
0504- 180 00 (vxl)

Besöksadress
Centrumgatan 17
Tibro

Postadress
Centrumgatan 17
543 80 TIBRO

Kontakter

Efter lång planering, ansökningar, uttagningar och förberedelser kunde den efterlängtade ambassadörsprogrammet starta 27 oktober på Inredia. Ett halvår senare fullföljde nio entusiastiska kommunambassadörer utbildningen

Ambitionen med programmet är att utveckla medarbetare till goda ambassadörer och värdegrundsledare samt sträva efter att förmedla en stolthet över Tibro som arbetsgivare och ort.

Under första utbildningstillfället föreläste bland andra kommunchefen Kristina Lundgren, näringslivschefen Mattias Peterson och kommunikatören Tina Froh. Och vad kunde vara en bättre start på utbildningen än en historisk tillbakablick? Museichefen Martin Toresson inledde sin historieresa för 20 000 år sedan.

Utbildningsdagen leddes av personalchef Ulrika Wennerkull och HR-konsult Antonia Lagerin. Nästa utbildningsdag är 15 december.

  • Vad innebär ambassadörsuppdraget?

    Att vara ambassadör i Tibro kommun är ett viktigt förtroendeuppdrag. Som ambassadör är du en kulturbärare för Tibro kommuns värderingar, attityder och uppdrag.

  • Så var ambassadörsutbildningen upplagd

    Utbildningen till kommunambassadör genomfördes under hösten 2021 och våren 2022. Vid fyra tillfällen utbildades nio medarbetare till att bli värdegrundsledare. Deltagaren fick lära dig att leda och inspirera andra samt fördjupa förståelsen för dina egna drivkrafter och behov.

  • Så här ansöker du

    Du som är tillsvidareanställd har möjlighet att söka till ambassadörsprogrammet mellan den 22 februari och den 14 mars 2021. Ansökningsprocessen är avslutad.