Ansökningsprocessen till Ambassadörsprogrammet är nu stängd

Telefon
0504- 180 00 (vxl)

Besöksadress
Centrumgatan 17
Tibro

Postadress
Centrumgatan 17
543 80 TIBRO

Kontakter

Hösten 2021 startar Tibro kommuns ambassadörsprogram. Programmet har tagits fram av kommunens strategiska kompetensförsörjningsgrupp i syfte att stärka arbetsgivarens attraktionskraft och öka medarbetarengagemanget i vår organisation. Ansökningsprocessen är nu stängd.

Ambitionen med programmet är att utveckla medarbetare till goda ambassadörer och värdegrundsledare samt sträva efter att förmedla en stolthet över Tibro som arbetsgivare och ort.

Genom programmet ges du som medarbetare möjlighet att utveckla kunskaper och förmågor i att leda, inspirera och motivera andra, öka förståelsen för dina egna drivkrafter och behov och med det bidra till att utveckla Tibro kommun som arbetsplats.

Varför ska du delta i ambassadörsprogrammet?

 • Du har ett genuint engagemang och vill delta i utvecklingen av din arbetsplats.
 • Du vill främja ett gott arbetsklimat och ta nästa steg i din utveckling.
 • Du brinner för ditt uppdrag och är en stolt medarbetare i Tibro kommun.
 • Vad innebär ambassadörsuppdraget?

  Att vara ambassadör i Tibro kommun är ett viktigt förtroendeuppdrag. Som ambassadör är du en kulturbärare för Tibro kommuns värderingar, attityder och uppdrag.

 • Detta ingår i utbildningen

  Utbildningen till Tibroambassadör genomförs under hösten 2021 och våren 2022. Vid fyra tillfällen utbildas du till att bli värdegrundsledare. Du får lära dig att leda och inspirera andra samt fördjupa förståelsen för dina egna drivkrafter och behov.

 • Så här ansöker du

  Du som är tillsvidareanställd har möjlighet att söka till ambassadörsprogrammet mellan den 22 februari och den 14 mars. Ansökningsprocessen är nu avslutad.