Startsida

Hösten 2021 startar Tibro kommuns ambassadörsprogram. Programmet har tagits fram av kommunens strategiska kompetensförsörjningsgrupp i syfte att stärka arbetsgivarens attraktionskraft och öka medarbetarengagemanget i vår organisation. Ansökningsprocessen är nu stängd.

HR-enheten Tibroanpassar fortlöpande den information som ges från svenska myndigheter och organisationen Sveriges kommuner och regioner angående hanteringen av Coronaviruset. Det görs för att det ska vara så enkelt som möjligt för kommunens chefer att utöva ett tryggt ledarskap. Här hittar du svar på ett antal vanliga frågor.

Aktuellt

 • Välkommen på digital föreläsning med Leila Söderholm!

  6 april 2021 |

  Tibro kommun bjuder nu in dig som anställd till en digital inspirationsföreläsning tillsammans med Leila Söderholm!

 • Uppgradering HR-Plus & HR-Portalen 9/4

  6 april 2021 |

  HR-Plus & HR-Portalen uppgraderas Fredagen den 9/4 kl 08.30 – ca 14.30 Systemen kommer att vara stängda under tiden för uppgraderingen.

 • IT-supporten får nytt nummer

  30 mars 2021 |

  IT-supporten får i april nytt telefonnummer - 49 85 01. Det är ett Skövdenummer, men ringer du från en tjänstetelefon som har en anknytning räcker det med att du slår 8501 så kommer du till IT-supporten.

 • Blåskärm vid utskrift

  23 mars 2021 |

  18 mars skickade Microsoft ut en automatisk uppdatering på cirka 1 200 datorer i Hjo, Karlsborg, Tibro och Skövde. Uppdateringen har visat sig – VID UTSKRIFT – orsaka blåskärm varför uppdateringen har stoppats.

Fler nyheter

Varje verksamhet beställer visitkort själva hos tryckeriet Just Nu i Skövde. Du fyller i namn, titel och kontaktuppgifter i en färdig visitkortsmall, som skickas till tryckeriet. Tibro kommun har två typer av visitkort, ett normalstort och ett större med plats för tidsbokning på baksidan.

Tibro kommun har tagit fram ett sortiment av profilprodukter med Tibros logotype, som både kommunala förvaltningar, företag och föreningar i Tibro kan köpa in till självkostnadspris.