Startsida

Den 29 september hävs en stor del av de kvarvarande restriktionerna gällande covid-19. Även om vi gläds åt dessa efterlängtade lättnader, så är det viktigt tänka på att vi fortfarande är kvar i pandemin. I Tibro kommun fortsätter vi att följa de råd och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdar samtidigt som vi försöker att undvika smittspridning generellt sett.

HR-enheten Tibroanpassar fortlöpande den information som ges från svenska myndigheter och organisationen Sveriges kommuner och regioner angående hanteringen av Coronaviruset. Det görs för att det ska vara så enkelt som möjligt för kommunens chefer att utöva ett tryggt ledarskap. Här hittar du svar på ett antal vanliga frågor.

Aktuellt

 • Digital utbildning

  Erbjudande om arbetsrättsliga seminarier för chefer

  13 oktober 2021 | HR/Personal

  Ö9 är Skaraborgs nio östra kommuner som har ett nyetablerat samarbete inom olika områden. Som ett första led i detta samarbete erbjuds nu arbetsrättsliga seminarier för chefer inom kommunerna. Läs mer här.

 • Rekrytering påbörjad av ny socialchef

  5 oktober 2021 |

  Rekrytering av ny socialchef har inletts och beräknas avslutas kring årsskiftet. Bakgrunden är att nuvarande socialchef Anneli Maaranen sagt upp sig och slutar 1 november. Elisabeth Olsson går in som tillförordnad socialchef.

 • Välkomna och lycka till !

  29 september 2021 | Barn & Utbildning

  Under hösten har det blivit förändringar inom personalstyrkan på förvaltningen och vi har fått nya kollegor. Barn & Utbildning hälsar Zophia, Sara och Anna välkomna till oss, och önskar Johan och Mariethe lycka till med nya uppdrag inom förvaltningen .

 • trivselkväll

  Trivselkväll på Ånaplan

  28 september 2021 | Kommunnyheter, HR/Personal

  Den 22 september anordnades en trivselkväll för alla kommunens anställda. I år hölls den på Ånaplan i Tibro.

Fler nyheter

Varje verksamhet beställer visitkort själva hos tryckeriet Just Nu i Skövde. Du fyller i namn, titel och kontaktuppgifter i en färdig visitkortsmall, som skickas till tryckeriet. Tibro kommun har två typer av visitkort, ett normalstort och ett större med plats för tidsbokning på baksidan.

Tibro kommun har tagit fram ett sortiment av profilprodukter med Tibros logotype, som både kommunala förvaltningar, företag och föreningar i Tibro kan köpa in till självkostnadspris.