Startsida

Tibro kommun som arbetsgivare har ett ansvar att planera för hur verksamheten ska hantera ett utbrott av smittsam sjukdom på arbetsplatsen, identifiera vilka arbetsuppgifter som måste utföras samt se till att personalen som utför arbetsuppgifterna arbetar under så säkra förhållanden som möjligt.

Aktuellt

 • Gå digital tipspromenad med kollegorna i ett ljusdekorerat Rankås!

  25 september 2020 |

  Tibro kommuns hälsostrategiska arbetsgrupp bjuder in till en höstmysig trivselaktivitet för kommunens anställda i samband med årets Ljusvecka under vecka 42. Passa på att uppleva ett ljusdekorerat Rankås med kollegorna och tävla i den uppskattade digitala tipspromenaden X-rundan!

 • Medarbetarundersökning 2020

  24 september 2020 | HR/Personal

  Tibro kommun genomför en medarbetarundersökning som startar 2020-09-28 och avslutas 2020-10-23.

 • Välkommen till Barn & Utbildning

  17 september 2020 | INREDAN, Barn & Utbildning

  Vi hälsar Marina Karlsson, Caroline Lidström och Monika Kronqvist välkommen till Barn- och utbildningsförvaltningen i kommunhuset!

 • Brukarundersökning inom daglig verksamhet och boende inom LSS

  11 september 2020 | Socialtjänsten

  Under perioden 18 september - 31 oktober kommer brukare inom daglig verksamhet och boenden inom LSS ha möjlighet att genomföra en brukarundersökning.

Fler nyheter

Tibro är med bland 12 kommuner som går samman för gemensam upphandling av nytt verksamhetssystem till socialtjänsten. Göliska IT håller i trådarna för projektet ”GVS12”, som betyder Gemensamt Verksamhetssystem för 12 kommuner, och målet är att projektet ska vara klart till årsskiftet 2023/2024. Göliska IT är är ett kommunalförbund bestående av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner.

Varje verksamhet beställer visitkort själva hos tryckeriet Just Nu i Skövde. Du fyller i namn, titel och kontaktuppgifter i en färdig visitkortsmall, som skickas till tryckeriet. Tibro kommun har två typer av visitkort, ett normalstort och ett större med plats för tidsbokning på baksidan.

Tibro kommun har tagit fram ett sortiment av profilprodukter med Tibros logotype, som både kommunala förvaltningar, företag och föreningar i Tibro kan köpa in till självkostnadspris.