Startsida

Skype har funnits en lång tid, men nu har Microsoft bestämt att det är dags för alla att ta klivet till Teams istället. Efter den 5 juli så kommer det inte gå att logga in i Skype eller skapa nya egna Skype-möten.

HR-enheten Tibroanpassar fortlöpande den information som ges från svenska myndigheter och organisationen Sveriges kommuner och regioner angående hanteringen av Coronaviruset. Det görs för att det ska vara så enkelt som möjligt för kommunens chefer att utöva ett tryggt ledarskap. Här hittar du svar på ett antal vanliga frågor.

Aktuellt

 • Coronavirus

  Skärpta rekommendationer om testning efter utlandsvistelse

  16 juli 2021 | HR/Personal

  Från och med den 12 juli rekommenderar Folkhälsomyndigheten alla, inklusive svenska medborgare, som reser in i Sverige från länder utanför Norden att ta ett PCR-test efter ankomsten till Sverige. Här kan du läsa mer om de nya rekommendationerna.

 • Tibros nya utbildningschef Zophia Zander Norell

  Zophia Zander Norell blir ny barn- och utbildningschef i Tibro

  1 juli 2021 | Barn & Utbildning

  Zophia Zander Norell har utsetts till ny barn- och utbildningschef i Tibro. Hon kommer närmast från en tjänst som rektor i Skövde kommun och har över 10 års erfarenhet som ledare inom skolan. Hon tillträder sin tjänst den 4 oktober. "Jag ser fram emot att ta mig an mitt nya uppdrag med förväntan och tillförsikt. Det ska bli spännande att få bidra till fortsatt utveckling i Tibros skolor och förskolor", säger hon.

 • Budbilsrundan tar semester vecka 25

  16 juni 2021 | IT och kommunikation

  Varje sommar ställs budbilsrundan in några veckor. Och så blir det även i år.

 • Nya uppdrag inom Barn & Utbildning

  7 juni 2021 | Barn & Utbildning

  Tre av våra medarbetare inom Barn & Utbildning har fått nya uppdrag och arbetsuppgifter inom förvaltningen.

Fler nyheter

Varje verksamhet beställer visitkort själva hos tryckeriet Just Nu i Skövde. Du fyller i namn, titel och kontaktuppgifter i en färdig visitkortsmall, som skickas till tryckeriet. Tibro kommun har två typer av visitkort, ett normalstort och ett större med plats för tidsbokning på baksidan.

Tibro kommun har tagit fram ett sortiment av profilprodukter med Tibros logotype, som både kommunala förvaltningar, företag och föreningar i Tibro kan köpa in till självkostnadspris.