HR

Om HR-avdelningen

Tibro kommuns HR-enhet är ett verksamhetsnära stöd i personalfrågor till kommunens chefer. Varje förvaltning har en HR-konsult som stöttar chefer inom personalområdet. Enheten finns centralt samlad på Kommunledningskontoret underställda HR-chef.

Medarbetar-
handbok

I medarbetarhandboken hittar du som medarbetare all viktig information gällande din anställning. Här kan du läsa om regler kring semester, styrande flexavtal, vad som gäller om du skulle bli sjuk, viktig information inför pension etc.

Chefshandbok

Välkommen till Tibro kommuns chefshandbok! Handboken riktar sig till dig som arbetar som chef eller arbetsgivarföreträdare. Här finner du information om rutiner och riktlinjer inom personalfrågor, lagar, avtal och kollektivavtal etc.

Lediga jobb

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. Här hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

HR-system

Våra löne- personalsystem heter HR-portalen och Medvind. Här kan du läsa mer om dem.

Handbok för chefer om Coronaviruset

Tibro kommun som arbetsgivare har ett ansvar att planera för hur verksamheten ska hantera ett utbrott av smittsam sjukdom på arbetsplatsen, identifiera vilka arbetsuppgifter som måste utföras samt se till att personalen som utför arbetsuppgifterna arbetar under så säkra förhållanden som möjligt.

[Missing text '/cookies/info' for 'Swedish']