Välkommen till Kultur & Fritids intranät!

På vår del av Inredan hittar du kontaktinformation till förvaltningens personal. Sidorna nås från vilken dator som helst via adressen http://tibro.se/inredan/kultur-och-fritid

Nyheter Kultur & Fritid

 • Beslut i kommunstyrelsen om att flytta högstadiet, kulturskolan och fritidsgården till Fågelviksskolan

  17 november 2021 | Kommunnyheter, Barn & Utbildning, Kultur & Fritid

  Den 16 november fattade kommunstyrelsen beslut om att flytta högstadiet, gymnasieskolans introduktionsprogram, kulturskolan och fritidsgården till Fågelviksskolan.

 • Högstadiet, kulturskolan och fritidsgården föreslås flyttas till Fågelviksskolan

  2 november 2021 | Kommunnyheter, Barn & Utbildning, Kultur & Fritid

  Flytta högstadiet, gymnasieskolans introduktionsprogram, kulturskolan och fritidsgården till Fågelviksskolan. Det föreslår både barn- och utbildningsnämnden och kultur- och fritidsnämnden i beslut den 1 november. Kommunstyrelsen väntas fatta beslut om flytten den 16 november.

 • Profilbild för Tibro kulturskola

  Den 1 september blir Tibro musikskola kulturskola

  31 augusti 2021 | Kultur & Fritid

  Den 1 september blir Tibros musikskola kulturskola och får en ny webbadress, tibro.se/kulturskolan. Det firas med en sång- och dansstund på två av Tibros grundskolor, Häggetorpsskolan och Baggeboskolan. På kulturskolan erbjuds undervisning på en rad olika instrument och sång samt kurser i musiklek, teckning och bild, teater och musikal samt data/spelmusik.

 • Ljusvandring i Tibro 17 oktober 2019

  Hur vill ni vara en del av ljusvandringen 2019?

  30 april 2019 | Kommunnyheter, Barn & Utbildning, Ekonomi, HR/Personal, Kultur & Fritid, Socialtjänsten, IT och kommunikation

  Den 17 oktober är det dags för årets ljusvandring. Har du idéer om hur vi kan skapa miljöer som sticker ut den aktuella kvällen? Vill du vara med och skapa en magisk upplevelse? Vill du vara medskapare av ljusvandringen 2019? Anmäl dig till medskaparmötet som äger rum på Inredia den 29 augusti kl. 8.00.

 • Karta

  Geosecma portalen

  21 februari 2019 | INREDAN, Kommunnyheter, Samhällsbyggnad, Barn & Utbildning, Ekonomi, HR/Personal, Kultur & Fritid, Socialtjänsten, IT och kommunikation

  Använd Geosecma portalen för att se lagfaren ägare, se vilka som bor på en viss fastighet eller bara skriva ut en karta. Du hittar Geosecma portalen i startmenyn längst ner till vänster. Alla som jobbar i Tibro kommun kommer åt portalen.

Kalender för Kultur och fritid

Inga aktuella händelser