Välkommen till Samhällsbyggnads intranät!

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Bro i vinterskrud.

På Samhällsbyggnads del av Inredan hittar du nyheter och annan information som rör förvaltningen. Sidorna nås från vilken dator som helst via adressen http://tibro.se/inredan/samhallsbyggnad.

Nyheter

 • Plan- och byggchefen Kim Olsson och stadsarkitekten Leif Ahnland står med förslaget till ny centrumutvecklingsplan vid järnvägsövergången i centrala Tibro.

  Företag och föreningar i Tibro får tycka till om centrumsutvecklingsplanen

  31 oktober 2023 | Kommunnyheter, Samhällsbyggnad, Tillväxt och utveckling

  Tibro kommun håller på att ta fram en centrumutvecklingsplan. Den innehåller konkreta förslag på hur Järnvägsparken, stationsområdet och banvallen samt torgen och andra centralt belägna tomter ska kunna användas i framtiden. Nu kan både företag och föreningar tycka till om innehållet i planförslaget.

 • Droppande vattenkran

  Planerat fjärrvärmestopp i centrala Tibro 10 maj

  9 maj 2023 | Samhällsbyggnad

  Onsdagen den 10 maj kl. 22.00 stängs fjärrvärmenätet i centrala Tibro och Skattegården tillfälligt ner. Det sker för att ett akut reparationsjobb behöver utföras. Under reparationen, som väntas ta någon timma att utföra, kommer berörda hushåll inte att ha tillgång till något varmvatten.

 • Bygglovshandläggaren Isabell Holm i Karlsborgs kommun, bygglovsassistenten Jessica Holst i Hjo kommun och plan- och byggadministratören Madelene Larsson presenterar den gemensamma bygge-tjänsten som de tre kommunerna utvecklat tillsammans.

  Nu kan företag och privatpersoner ansöka om bygglov och följa byggärenden digitalt

  21 november 2022 | Samhällsbyggnad

  Måndagen den 21 november lanseras en ny e-tjänst, NovaBygg, i kommunerna Hjo, Tibro och Karlsborg. Det innebär att både företag och privatpersoner kan ansöka om bygglov och hantera andra bygg- och anmälningsärenden digitalt.

 • Arbete i samhällsbyggnadsförvaltningens förråd.

  Uppskattad teknisk service i Tibro

  6 december 2019 | Kommunnyheter, Samhällsbyggnad

  Tibro kommun bedöms ha den femte bästa tekniska servicen i landet. Kommunen får nämligen återigen en framskjuten placering i SKR:s, Sveriges Kommuners och Regioners nöjdhetsundersökning Kritik på teknik.