Regler för telefoni

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kommunledningsgruppen beslutade 2020-01-08 att anta regler för telefoni.

Regler för telefoni KLG 2020-01-08 ärendenr 2020-000019.pdf

Reglerna beskriver bland annat vikten av hänvisning, att hålla kommunvägledarna i Hjo kontaktcenter uppdaterade och hur privat användning av tjänstemobil fungerar.

När dina uppgifter ändras

Ändras dina anställningsuppgifter, skicka ett e-postmeddelande till kontaktcenter@hjo.se eller ring Hjo kontaktcenter 18000. Du kanske får ny titel, organisationen ändras, du får en ny chef, din placering fysiskt ändras – om något av detta sker så tar du kontakt med kommunvägledarna i Hjo.

Utlandssamtal

Du kan använda tjänstemobilen för att ringa till andra länder och telefonen kan även användas för att ringa från andra länder. Begränsning finns när det gäller mobildata, som endast fungerar inom EU/EES. Utanför EU/EES blir du alltså hänvisad till hotellets WiFi eller annat WiFi-nät om du vill använda Outlook, Teams eller en webbläsare.

När min telefon krånglar

...så tar jag som användare kontakt med IT-supporten. Om telefonen behöver lämnas in måste du först ha kontaktat supporten för att få ett ärendenummer och dessutom kommit överens om att telefonen ska lämnas in till IT-akuten, som hämtar den i receptionen. Telefon utan ärendenummer tas inte emot av receptionen.

När mitt abonnemang krånglar

...så tar jag kontakt med Hjo kommuns kontaktcenter, som hjälper dig att reda ut dina frågor. Du når kontaktcentret på 050418100.