Hänvisa i dator eller mobil

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Du kan söka i telekatalogen eller hänvisa din anknytning på flera sätt i Tibro kommun.

I CMG web har du tillgång till en telefonbok som innehåller alla som har en anknytning i Hjo, Tibro, Karlsborg och Skövde. Du ser också dessa personers tillgänglighet direkt i applikationen. I telefonkatalogen kan du söka efter namn och telefonnummer, lägga till hänvisningar och begära ändring av användarinformation. Länk till CMG Webb.

Speach attendant är ett alternativ i telefonen. Du ringer 18200, där säger du "hänvisning" och efter att datarösten upprepat anvisningen säger du t.ex. "möte 1500" (möte femtonnollnoll), eller t.ex. "semester åter 20 juni", eller "gått för dagen".

För att komma åt din röstbrevlåda från telefonen ringer du 18899 och följer instruktionen. Har du inte ändrat lösenord är det satt till 0000 som standard.

Har du glömt ditt lösen kontakta växeln eller får du problem med hänvisningen, ring 18000 till växeln och be någon av kommunvägledarna/telefonisterna ordna din hänvisning.

Du kan förenkla hänvisningen i telefonen! Du loggar in i CMG Web via telefonen. För dig med Android-mobil: När du loggat in kommer du till en sida där det finns en kvadrat under Mitel-loggan. Klicka på rutan och du kommer till snabbkommandon. Beroende på vilken webbläsare du använder i telefonen så finns det troligen en funktion med namnet Lägg till på startskärmen. Nästa gång kommer du direkt till den mobilanpassade sidan med snabbkommandon direkt från startskärmen.

imagemekyu.png

För iPhone-användare finns ännu inget tips på snabbkommandon.