Jubilarer uppvaktades av kommunen!

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

11 december 2023

HR/Personal

Under festliga förhållanden bjöd Tibro kommun in till jubileumsmiddag för att visa sin uppskattning till de medarbetare som arbetat 25 och 40 år i kommunen. 13 av totalt 14 stycken trotjänare med gedigen kompetens och erfarenhet samlades på Inredia den 29 november för att uppvaktas med en minnesgåva.

Årets firande genomfördes under festliga förhållanden på Inredia den 29 november. Jubileumskvällen inleddes med mingel, där det bjöds på alkoholfritt bubbel tillsammans med olika sorters snittar, innan det var dags att sätta sig till bords. Kommunchef Gustav Olofsson hälsade gästerna välkomna och framförde ett varmt tack till jubilarerna för det värdefulla engagemang som de visat under åren i Tibro kommuns tjänst. 

Jubilarerna bjöds på en trerätters middag, där det till förrätt serverades bakade morötter med ricottakräm i brynt smör. Till huvudrätt bjöds det på viltfärsbiffar med kantarellsås, potatispuré smaksatt med Wrångebäcksost och lingon. Avslutningsvis serverades dessert i form av karamelliserad äppelros med vaniljglass.

Kommunalrådet Jan Hanna (S) och kommunfullmäktiges ordförande Ann Ohlsson (L) överräckte gåvor till högtidsgästerna och läste upp personliga jubileumsbrev som medarbetarnas chefer författat.

40-årsjubilarer

Totalt fyra medarbetare som arbetat i kommunen i 40 år.

Lillemor Södergård (SOC), Dag Svensson (SHB), Bettina Friberg (BUN) och Monica Chiti Andersson (SHB) varav tre av dessa medarbetare kunde uppvaktas under denna jubileumsmiddag.

25-årsjubilarer

Sammantaget uppvaktades 10 medarbetare som arbetat i kommunen i 25 år.

Margaret Redmo (BUN), Maria Johansson (BUN), Marie Therése Karlsson (SOC), Anette Larsson (BUN), Lars Holmgren (BUN), Anna-Lena Holm (SOC), Mikael Eriksson (SOC), Therese Swarén (BUN), Pia Larsson (BUN) och Jessica Fingal (BUN).

Kommunens gåva

Värdet på jubilarernas gåva uppgår till 10 % av prisbasbeloppet, inklusive moms.
Detta motsvarar 4 800 kronor.