Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Vattna dina växter med kanna i Tibro, Fagersanna och Hönsa Trädgårdsbevattning 2017-06-20 I Tibro kommun är det förbjudet att vattna med slang eller vattenspridare. Detta gäller alla som är anslutna till Tibro kommuns vattenledningsnät, inklusive Fagersanna och Hönsa. Kyrkefallavägsbron Broreparation i Hörnebo 2017-06-13 Bron över Tidan vid Kyrkefallavägen i Hörnebo behöver repareras och vägen kommer att vara helt avstängd för trafik mellan den 26:e juni och 4:e juli. Trafikbild Vägarbeten i Tibro centrum 2017-05-31 I morgon torsdag börjar vi fräsningsarbeten på delar av Storgatan, Fredsgatan och Skövdevägen i centrum. Asfaltering sker med början nästa onsdag den 7 juni. Trafiken kommer att dirigeras med hjälp av trafikvakter. Traineeprogrammet Skaraborg Traineeprogrammet Skaraborg 2017-04-04 Hösten 2017 erbjuder vi betald traineeplats till dig som då läser sista året på din utbildning. Studerar du till arkitekt eller ingenjör och vill få en möjlighet att pröva din kompetens i arbetslivet? Då är Traineeprogrammet Skaraborg helt rätt för dig! Serenadgatan Nu släpper vi nya tomter i Häggetorp 2017-04-03 Den första april släppte kommunen 7 nya tomter i Häggetorp till försäljning. De ligger runt den nya gatan Serenadgatan, som ligger öster och söder om gruppboendet Gärdsmygen. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2017-06-05 Skriv ut

Kontaktinformation

Samhällsbyggnadsnämnden Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress: 543 80 Tibro Tel: 0504-18000

Jourtelefon SHB Tel: 18555

Joakim Halaby Fastighetschef Skicka e-post till Joakim Tel: 18444