Trafik och teknisk service

Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service Bildgalleri - Trafik och teknisk service

Vår Samhällsbyggnadsförvaltning ansvarar för vattenförsörjning, städning och tekniskt underhåll i skolor och offentliga lokaler, centralkök samt gatu- och parkarbete. Här finns även kommunens energi- och klimatrådgivare.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har också ansvar för samhällsplanering, bygg-
lovshantering samt mät- och karthantering, men detta kan du läsa mer om under "Byggnation och boende". En länk finns i högerspalten.

På den här sidan hittar du aktuell information om vägarbeten och andra trafikstörningar samt information om större nybyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastigheter.

Nyheter

Traineeprogrammet Skaraborg Traineeprogrammet Skaraborg 2017-04-04 Hösten 2017 erbjuder vi betald traineeplats till dig som då läser sista året på din utbildning. Studerar du till arkitekt eller ingenjör och vill få en möjlighet att pröva din kompetens i arbetslivet? Då är Traineeprogrammet Skaraborg helt rätt för dig! Serenadgatan Nu släpper vi nya tomter i Häggetorp 2017-04-03 Den första april släppte kommunen 7 nya tomter i Häggetorp till försäljning. De ligger runt den nya gatan Serenadgatan, som ligger öster och söder om gruppboendet Gärdsmygen. Ledning mellan Kylvanäs och Söroset Avloppsledning från Söroset 2017-01-27 Gata/Parkavdelningen har påbörjat arbetet med att ansluta Sörosets fritidshusområde till det kommunala avloppsnätet. Den nya ledningen blir 6,3 km lång och dras från Kylvanäs, som redan är anslutet till reningsverket i Tibro. Den gamla stenbron och kraftverksruinen Restaurering av kraftverksruinen och stenbron 2017-01-26 Den gamla kraftverksruinen vid Tidan, som syns från Skövdevägen, ska fräschas upp. Även den gamla stenbron, som idag är gång- och cykelväg mellan Smulebergsskolan och Källtorpsvägen, ska få ett nytt räcke och snyggas till. Skolmatsakademins jubileumsfirande Diplom för skolmatsengagemang 2016-11-01 11 kockar och ekonomibiträden från olika skolkök i Tibro, fick tillsammans med Niklas Elwing-Saxius (enhetschef) och Anna-Karin Johansson (c), mottaga ett diplom av Skolmatsakademin. Fler nyheter
Sidansvarig: Katarina Kjellberg Publicerad: 2016-07-08 Skriv ut

Kontaktinformation

Samhällsbyggnadsnämnden Besöksadress: Centrumgatan 17 Postadress: 543 80 Tibro Tel: 0504-18000

Jourtelefon SHB Tel: 18555

Joakim Halaby Fastighetschef Skicka e-post till Joakim Tel: 18444