Vårt mål - snabb och ändamålsenlig service till dig som är företagare!

Etableringsdiskussion vid ledig industritomt i Tibro. Foto: Thomas Harrysson

Näringslivsenhetens uppdrag är att ge stöd och service till kommunens företag.

Du är alltid välkommen att kontakta oss eller besöka oss på Inredia. Vi erbjuder information, vägledning och råd till dig som driver företag i kommunen och till dig som vill starta ett nytt företag eller flytta ditt företag till vår kommun.

Vi kan förmedla kontakter till fastighetsägare, andra kommunala verksamheter, myndigheter och andra aktörer som kan ge dig den hjälp som just du behöver.

Vi har ett stort kontaktnät med alltifrån finansiärer, fastighetsägare, rådgivare med flera. Tillsammans med offentliga och privata medaktörer arbetar vi för ett och samma mål: Ett starkare näringsliv i Tibro kommun.

Tibrofrukostar och nätverksträffar för företagare

Vi arrangerar även nätverksträffar för företagare i olika branscher och Tibrofrukostar, dit du är välkommen för att njuta av en god frukost, för att få nya impulser och kunskaper, för att knyta kontakter med andra Tibroföretagare och för att möta kommunledningen och kommunala handläggare.

Information om datum och tid för årets Tibrofrukostar och övriga nätverksträffar hittar du på sidan "Nätverksträffar", som du når via länken Näringslivsutveckling och företagsnätverk ovan eller via en direktlänk till höger.    

Inbjudan och anmälan finns i lokaltidningen några dagar innan.

Sidansvarig: Kristian Lagerström Publicerad: 2016-12-14 Skriv ut