Familjecentralen Källan

Telefon
0504-180 00 (Växeln)

E-post
socialnamnden@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Kontakter

Familjecentralen Källan är en mötesplats för alla barnfamiljer där man kan ge och få råd och stöd kring sitt föräldraskap. Du kan också bara vara här och umgås med ditt barn och göra mysiga saker tillsammans samt få information och kunskap som kan vara värdefullt i ditt föräldraskap. På familjecentralen kan du som känner behov av det också få individuella stödsamtal i ditt föräldraskap.

Vad händer på familjecentralen?

Allt arbete på familjecentralen utgår ifrån barnkonventionen. Det kostar inget att komma. Familjecentralen samverkar med flera andra verksamheter, såsom Närhälsans Mödravård och Barnhälsovård, Hälsocentralens Barnhälsovård, Barn- och utbildningsnämnden samt fältassistenter för att få en helhetssyn kring er som familj. En förmiddag i veckan har vi öppet för dig som är nybliven förälder med barn 0-1 år.

Öppetider:

Måndagar: 9.00-12.30 öppet för alla

Tisdagar: 9.00-12.30 Babylek 0-1 år, sång och rytmik kl. 10.00

Onsdagar: 9.00-15.00 öppet för alla

Torsdagar: STÄNGT

Fredagar: 9.00-12.30 öppet för alla, sång och rytmik kl. 10.00

Månadschema

Vilka aktiviteter vi har hittar du i vårt månadsschema här nedan. Bland annat erbjuder vi organiserade aktiviteter, såsom exempelvis föräldragrupper och hjärt- lungräddning för barn. Vi uppdaterar ständigt vad som händer hos oss både här på vår hemsida, men även på vår Facebooksida "Familjecentralen Källan".

Månadsprogram maj 2020