Tack för en lyckad ljusvandring

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

23 oktober 2024

Kultur, fritid och idrott, Näringsliv, arbete och etablering

Vi på Tibro kommun vill rikta ett stort tack till alla medskapare och sponsorer för deras engagemang, och inte minst till alla Tibrobor och besökare som deltog och gjorde Ljusvandringen till en minnesvärd kväll.

Torsdagen den 17 oktober arrangerades den årliga Ljusvandringen i Tibro, och återigen fylldes centrum av besökare som tillsammans skapade en magisk kväll. Med start och mål i Stadsparken bjöd evenemanget på en stämningsfull promenad genom centrum, där ljusinstallationer, musik och aktiviteter för alla åldrar väntade längs slingan.

Över 30 medskapare

Årets Ljusvandring samlade över 30 medskapare från lokala föreningar, företag, organisationer och samfund. Längs med slingan kunde besökare träffa Pettson och Findus, dansa spökdisco, hoppa i hoppborgar och äta god mat. Barnens lyktor lyste upp i stadsparken och skapade en extra varm känsla.

Scenprogram i stadsparken

Scenprogrammet, som ägde rum i Stadsparken, var en av kvällens höjdpunkter. Tibro Kulturskola stod för musikinslag som spreds ut över kvällen och avslutades med en spektakulär show av Grebbans. Kvällen rundades av med en mäktig eldshow, som lockade många besökare och satte en imponerande punkt för evenemanget. Dessa uppträdanden möjliggjordes tack vare sponsorer, Tibrobyggen och Tibro Energi.

Vi på Tibro kommun vill rikta ett stort tack till alla medskapare och sponsorer för deras engagemang, och inte minst till alla Tibrobor och besökare som deltog och gjorde Ljusvandringen till en minnesvärd kväll. Tillsammans skapar vi en attraktiv och levande stad som erbjuder gemenskap och upplevelser för alla.

Vi ser fram emot nästa års Ljusvandring och hoppas att ännu fler vill vara med och bidra till denna ljusfyllda tradition!