Näringslivsfokus 21 sept - företagsklimat i Tibro

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Baggeboskolan

8 september 2023

Näringsliv, arbete och etablering

Hur det är att starta, driva och utveckla företag här i Tibro är en fråga vi ständigt har på vår radar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och företagen bäst på att vara företag, men hur samverkar vi och bidrar gemensamt till ett bra lokalt företagsklimat?

Torsdagen den 21 september klockan 8 är du välkommen till Baggeboskolan på Näringslivsfrukost. Anette Larsson, rektor på Baggeboskolan, hälsar oss välkomna och berättar kort om skolan. Därefter är temat för dagen företagsklimatet i Tibro. Möjlighet finns även för rundvandring på skolan efter programmet.

Onsdagen den 20 september presenterar Svenskt Näringsliv sin senaste kommunranking och naturligtvis kommer vi att ha med det som ett ingångsvärde i samtalet som leds av vår näringslivschef Mattias Peterson - hur är årets resultat och varför? Vad påverkar "företagsklimat" och hur mäter & värderar man det? Hur jobbar kommunen med olika frågor som pekar in mot näringslivsklimatet och vad kan de lokala företagen och kommunen göra gemensamt för att skapa ett bättre klimat för utveckling?

En del av vårt samarbete med näringslivet är samverkan med Tibro Företagsförening. Vid årsmötet den 29 augusti valdes Oskar Brandin, till vardags också ägare och VD på Ingenjörsfirma Evert Johansson, till föreningens nya ordförande. Oskar kommer till frukostmötet och berättar från sin horisont om föreningens verksamhet, mål och ambitioner med en närmare samverkan med Tbro kommun.

Anmäl dig här: https://events.magnetevents.com/Event/naringslivsfokus-om-vart-foretagsklimat-55212/