Information om coronapandemin

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Här hittar du kommunens samlade och aktuella information om coronaviruset och Tibro kommuns åtgärder och arbete med frågan. Du hittar också länkar till andra myndigheters information.

Sedan den 14 december 2020 har de nationella råden om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 skärpts vid flera tillfällen. På den statliga krisinformationswebben finns en beskrivning av alla nu gällande råd och rekommendationer.    

Sedan den 10 januari 2021 finns en covid-19-lag med rättsligt bindande regler för gym- och sportanläggningar, badhus, butiker och gallerior samt platser för privata sammankomster. 

Lokala åtgärder för minskad smittspridning och hantering av frånvaro

Tibro kommun har med anledning av det stora antalet konstaterade covid-19-fall i kommunen fattat en rad beslut för att motverka smittspridningen. Tibro kommun vidtar löpande åtgärder för att kunna hantera stor frånvaro i de kommunala verksamheterna vid behov.  

Tibro kommun lägger varje vecka ut en aktuell rapport om covid-19-läget i kommunen samt information om det förekommer eller finns risk för smitta inom kommunens vård- och omsorgsverksamheter.

Längst ner på den här sidan har vi samlat alla nyheter om de åtgärder som Tibro kommun vidtar till följd av den pågående Coronapandemin. Nyheterna listas i datumordning. Du når alla nyheter genom att klicka på länken "Fler nyheter" längst ner i nyhetslistan.

Nyheter om Tibro kommuns åtgärder under Coronapandemin

Fler nyheter