Information om Coronaviruset

Telefon
0504-28000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Här hittar du kommunens samlade och aktuella information om Coronaviruset och Tibro kommuns åtgärder och arbete med frågan. Du hittar också länkar till andra myndigheters information.

Längst ner på den här sidan har vi samlat alla nyheter om de åtgärder som Tibro kommun vidtar till följd av den pågående Coronapandemin. Nyheterna listas i datumordning. Du når alla nyheter genom att klicka på länken "Fler nyheter" längst ner i nyhetslistan.

Sprid korrekt information till utrikes födda

Känner du någon som inte förstår svenska och som därför missar viktig information om Coronaviruset? Sprid bekräftad, säker information om viruset och hur man skyddar sig själv och andra från svenska myndigheter. 

Teckenspråkstolkad information och information på enkel svenska

Det är viktigt att alla människor som vistas i Tibro ska få aktuell information om Coronaviruset och vad vi ska göra för att inte sprida smitta.  

Det bästa sättet att bromsa spridningen av Coronaviruset och skydda dig själv och andra från att bli sjuka är att undvika nära kontakt med sjuka människor. Här får du allmänna råd om vad du ska göra och tänka på som baseras på Folkhälsomyndighetens föreskrifter som gäller från den 1 april.

Information från andra myndigheter

Det förekommer information på många ställen om Coronaviruset. Här har vi listat viktiga och tillförlitliga informationskällor. Vi uppmanar alla att läsa information som sprids om coronaviruset på ett källkritiskt sätt och ta del av information hos ansvariga myndigheter.

Nyheter om Tibro kommuns åtgärder under Coronapandemin

Fler nyheter