Information om Coronaviruset

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Här hittar du kommunens samlade och aktuella information om Coronaviruset och Tibro kommuns åtgärder och arbete med frågan. Du hittar också länkar till andra myndigheters information.

Längst ner på den här sidan har vi samlat alla nyheter om de åtgärder som Tibro kommun vidtar till följd av den pågående Coronapandemin. Nyheterna listas i datumordning. Du når alla nyheter genom att klicka på länken "Fler nyheter" längst ner i nyhetslistan.

Nyheter om Tibro kommuns åtgärder under Coronapandemin

 • Möjlighet att beställa skollunch för gymnasieelever

  25 augusti 2020 | Barnomsorg och utbildning, Corona

  Från och med den 25 augusti kan gymnasieelever som är folkbokförda i Tibro kommun åter beställa och hämta skollunch på utvald plats i kommunen. Beställningen måste var gjord senast kl. 12.00 torsdagen veckan innan.

 • Måste du ta bussen?

  13 augusti 2020 | Trafik och teknisk service, Kollektivtrafik, Corona

  Tänk över om du verkligen behöver resa med kollektivtrafiken. Om du kan gå eller cykla till och från jobbet ger du plats till dem som måste resa med kollektivtrafiken. På det sättet bidrar du till att minska risken för spridning av coronavirus.

 • Coronaanpassad skolstart

  12 augusti 2020 | Barnomsorg och utbildning, Trygghet och säkerhet, Corona

  Skolstart utan föräldrar. Information om barn- och utbildningsförvaltningens coronarutiner till alla som har barn i Tibros förskolor och skolor i veckan. En regionövergripande informationskampanj till ungdomar och unga vuxna. Så ska en ny spridning av coronavirus motverkas när skolorna startar nästa vecka.

 • Inga nya fall av Covid-19 bland vårdtagare i socialförvaltningen i Tibro

  20 juli 2020 | Omsorg och stöd, Corona

  Sedan en vecka tillbaka har socialförvaltningen i Tibro kommun varit smittfri från Covid-19 bland vårdtagare och sedan 1 månad tillbaka har antalet fall varit under 10. "Vi är tacksamma över att smittspridningen stannat av, men vi slappnar inte av på något sätt utan planerar inför ytterligare en våg av smitta", klarlägger socialchefen Anneli Maaranen (fd Koivuniemi).

Fler nyheter