Så bokar du rum på Inredia

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Inredia under möbeldagarna 2015.

13 februari 2024

INREDAN

Med anledning av utredning och en tillfällig nedstängning av Inredia för externa besökare och verksamheter, har vi nu en nygammal rutin för att boka rum på Inredia.

När du bokar rum ska du boka via bokningssidan på Bookings: https://outlook.office365.com/owa/calendar/Inredia@samarbete.onmicrosoft.com/bookings/

BRA ATT VETA

Just nu finns ingen ansvarig konferenspersonal på Inredia. Av den anledningen måste du själv ansvara för att rummet du bokat är iordningställd inför ditt möte/konferens, att den teknik ni planerar att använda under mötet fungerar som den ska samt att om ni önskar ev. förtäring måste ni själva arrangera det alt. anlita ett catering-företag.

DITT ANSVAR

Det åligger ALLA som nyttjar Inredias utrymmen att ansvara för att återställa de utrymmen man använt till befintligt skick. På så sätt samverkar vi till att bevara Inredias härliga och inbjudande miljöer för oss alla att mötas i.

Vid ev. frågor eller funderingar eller om ni behöver hjälp kring er vistelse på Inredia är ni varmt välkomna att kontakta oss på Tillväxt Tibro via e-post tillvaxt@tibro.se.

Välkommen med din bokning på Inredia och tack för att Du bryr dig!