Ny webbplats beskriver Livet i Skaraborg

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Familj som är ute och går i naturen.

26 januari 2023

Kommunnyheter

Mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, ligger ett landskap med täta skogar, öppna slätter och ståtliga platåberg. Här finns lugnet, pulsen, jobben, fritiden och platsen för allt du älskar. Nu lanseras en ny webbplats som beskriver hur det är att leva i Skaraborg.

Livet i Skaraborg. Livet helt enkelt. Det är så vi vill beskriva platsen som utgörs av Skaraborgs 15 kommuner. På den nya webbplatsen livetiskaraborg.se kan du läsa mer om hur det är att bo, jobba och spendera sin fritid i Skaraborg. Dessutom presenterar sig samtliga kommuner.

Den som är nyfiken på att veta ännu mer har möjlighet att kontakta våra inflyttarguider som ger personligt stöd inför en flytt till Skaraborg.

Inspirera fler att välja Skaraborg

Målet med webbplatsen är att fler ska välja att leva sitt liv i Skaraborg. I Skaraborg finns ett gemensamt mål om att öka till 300 000 invånare. För att nå dit måste fler personer upptäcka vilken underbar plats Skaraborg är.

Webbplatsen är framtagen av Skaraborgs kommunalförbund, på uppdrag av Skaraborgs kommuner, med stöd av Västra Götalandsregionen och Sparbanksstiftelsen Skaraborg

Välkommen till städerna, skogarna, sjöarna och människorna - Välkommen till Skaraborg!