Jubilarer uppvaktades av kommunen

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Jubilarer 2022

28 november 2022

HR/Personal

Under festliga förhållanden bjöd Tibro kommun in till högtidsmiddag på Inredia för att visa sin uppskattning till de medarbetare som arbetat 25 och 40 år i kommunen.

Årets firande genomfördes under festliga förhållanden på Inredia den 24 november. Jubileumskvällen inleddes med glöggmingel innan det var dags att sätta sig till bords. Personalchef Ulrika Wennerkull hälsade gästerna välkomna och framförde ett varmt tack till jubilarerna för det värdefulla engagemang som de visat under åren i Tibro kommuns tjänst.  

Jubilarerna bjöds på en trerätters middag, där det till förrätt serverades en hummersoppa med gräddskum och oststänger. Till huvudrätt bjöds apelsinglacerad ugnsanka med portvinssky, fikonchutney och rostad kulpotatis. Avslutningsvis serverades dessert i form av vaniljpannacotta med bärkompott och chokladrasp.

Kommunalrådet Rolf Eriksson (S) och kommunfullmäktiges ordförande Ann Ohlsson (L) överräckte gåvor till högtidsgästerna och läste upp personliga jubileumsbrev som medarbetarnas chefer författat.

 

40-årsjubilarer

Sammantaget uppvaktades 1 medarbetare som arbetat i kommunen i 40 år och det var Ulrica Ryefalk (BUN).

25-årsjubilarer

Sammantaget uppvaktades 6 medarbetare som arbetat i kommunen i 25 år.

Maria Gejervall (BUN), Efwa Lidén (BUN), Anna Johansson (SOC), Marcus Blåder (KoF), Cari Erikssen (SHB) och Reidun Karlsson (SOC). 

Kommunens gåva

Värdet på jubilarernas gåva uppgår till 10 % av prisbasbeloppet, inklusive moms. Detta motsvarar 4 800 kronor.