Registrering av barns födelsedatum i HR-portalen

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

30 november 2021

HR/Personal

Från och med december kommer det inte vara möjligt att söka föräldraledigt i Medvind om inte barnets födelsedatum finns registrerat i HR-portalen. För dig som har haft eller har en pågående föräldraledighet i Medvind är registrerade födelsedatum redan inläst i HR-portalen. För att lägga upp nytt födelsedatum, se instruktion här.

Hittills har barns födelsedatum registreras manuellt vid ledighetsansökan i Medvind, utan formatkontroll eller koppling till lönesystemet. För att underlätta vid ansökan om föräldraledighet och undvika felaktiga registreringar samt förbereda inför automatisering av föräldrapenningtillägg, kommer registrering av barns födelsedatum nu istället ske i HR-portalen. Detta registreras vid ett tillfälle i HR-portalen, och finns sedan valbart i Medvind vid ansökan om föräldraledighet.

Från och med december kommer det inte vara möjligt att söka föräldraledigt i Medvind om inte barnets födelsedatum finns registrerat i HR-portalen. För dig som har haft eller har en pågående föräldraledighet i Medvind är registrerade födelsedatum redan inläst i HR-portalen. För att lägga upp nytt födelsedatum, se instruktion här: InfoCaption (skovde.se)

För frågor och hjälp med registrering, eller om ändringar behöver göras, kontakta oss via servicedesklon@skovde.se.