Möteslokaler

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Det finns en rad olika lokaler för möten i Tibro kommun. Möteslokalerna i kommunhuset kan du boka kostnadsfritt, medan du betalar hyra för möteslokalerna på Inredia och Näringslivets Hus. Under pandemin är antalet platser i många mötesrum reducerat.

Kommunhusets möteslokaler

I kommunhuset finns många möteslokaler, som är bokningsbara i Outlook. Kör du fast i anslutningen av dator till presentationsskärmen (eller projektorn i Nova), prova att fråga någon i receptionen!

Bildhuggaren

 • Antal platser: 14 varav nio runt bordet.
 • Teknikinformation: ClickShare från Barco för trådlös anslutning av dator. HDMI-kabel finns också för den som vill stream film bekymmersfritt med bibehållen talsynk. Högtalare. 65-tums presentationsskärm. Kamera och konferenshögtalare finns för anslutning till Teams eller annat videokonferenssystem.
  WiFi. Nätverkskabel. Whiteboard.

Bonaren

 • Antal platser: 14 varav nio runt bordet.
  Teknikinformation: ClickShare från Barco för trådlös anslutning av dator. HDMI-kabel finns också för den som vill stream film bekymmersfritt med bibehållen talsynk. Högtalare. 65-tums presentationsskärm. Kamera och konferenshögtalare finns för anslutning till Teams eller annat videokonferenssystem.
  WiFi. Nätverkskabel. Whiteboard.

Svarvaren

 • Antal platser: 15 runt bordet, 5 utmed väggarna.
 • Teknikinformation: ClickShare från Barco för trådlös anslutning av dator. HDMI-kabel finns också liksom övergång från HDMI till DisplayPort om sådan behövs. Högtalare. 75-tums presentationsskärm. Kamera och konferenshögtalare finns för anslutning till Teams eller annat videokonferenssystem.
  WiFi. Nätverkskabel. Whiteboard.

Tapetsören

 • Antal platser: 24 plus två utmed vägg
 • Teknikinformation: ClickShare från Barco för trådlös anslutning av dator. HDMI-kabel finns också liksom övergång från HDMI till DisplayPort om sådan behövs. Högtalare. 65-tums presentationsskärm med två mindre presentationsskärmar utmed väggarna. Kamera och konferenshögtalare finns för anslutning till Teams eller annat videokonferenssystem.
  WiFi. Whiteboard.

Mästaren

 • Antal platser: 14 plus 8 utmed vägg
 • Teknikinformation: ClickShare från Barco för trådlös anslutning av dator. HDMI-kabel finns också liksom övergång från HDMI till DisplayPort om sådan behövs. Högtalare. 65-tums presentationsskärm. Kamera och konferenshögtalare finns för anslutning till Teams eller annat videokonferenssystem.
  WiFi. Whiteboard.
  Nyckel finns i receptionen.

Nova

 • Antal platser: 35
 • Teknikinformation: ClickShare från Barco för trådlös anslutning av dator. HDMI-kabel finns. Högtalare. Videoprojektor. 
  Luna och Nova kan slås ihop genom att dragspelsvägg dras åt sidan och då ryms ett 40-tal besökare beroende på tillgång till stolar. Platsantalet beräknat på föreläsningsplacering, d.v.s. stolar utan bord. Uppskattat antal platser om bord utplaceras är 10-20.
  WiFi. Uttag datanätverk. 
  Nyckel i receptionen.

Luna

 • Antal platser: 14 (plus utrymme för 10-tal utmed väggarna)
 • Teknikinformation:ClickShare från Barco för trådlös anslutning av dator. HDMI-kabel finns också. Högtalare. 65-tums presentationsskärm. WiFi. 
  Luna och Nova kan slås ihop genom att dragspelsvägg dras åt sidan och då ryms ett 40-tal besökare beroende på tillgång till stolar. Kamera och konferenshögtalare finns för anslutning till Teams eller annat videokonferenssystem.
  Nyckel i receptionen. 

Orion

 • Antal platser: 6 (max 8)
 • Teknikinformation: 55-tums presentationsskärm med HDMI-kabel. WiFi.
  Nyckel i receptionen.

Kompetenscenter (f d Näringslivets Hus)

På Kompetenscenter, Järnvägsgatan 17, finns en stor möteslokal (Eken), samt mindre ett mötesrum (Björken). Rymligt kafé finns i anslutning till möteslokalerna. Bokning sker via Kompetenscenter. Eken är försedd med whiteboard, videoprojektor och utrustning för videokonferens.

Inredia

På Inredia finns flera bokningsbara lokaler.

 • Redan innanför dörren hittar du Trappan mellan första och andra våningsplanet – en utmärkt och annorlunda miljö för möten som gärna är öppna och lite friare.
 • På plan två har vi Kreativa ytan som också är öppen utan väggar.
 • Går du upp en våning till har vi den stora Tibrosalen med plats för uppåt 80 personer i biosittning. Normalt möblerad har den ett drygt 30-tal platser vid bord.
 • Våra två mindre mötesrum Wards och CC Pack har plats för 8-15 personer.

Tibrosalen och CC Pack-rummet är försedda med videoprojektorer och trådlös (Barco) anslutning som komplement till kablar. Tibrosalen är även utrustat med kamera och konferenshögtalare finns för anslutning till Teams eller annat videokonferenssystem. Uppmätt bredbandskapacitet WiFi 212 Mbit/s, med anslutning via datanätkabel 752 Mbit/s. I Wards-rummet sitter man bekvämt 8 personer runt bordet, lämpligt för analoga möten utan tekniska finurligheter.

Utöver de bokningsbara rummen finns också ett flertal tillgängliga mötesytor för större och mindre grupper. Dessa ytor kan inte bokas, är det ledigt så är det.

Bokning av lokaler på Inredia, Brovägen 26, görs via e-post till restaurang@inredia.se eller på telefon 0504-785300.