Lediga jobb och praktik

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

När du söker jobb hos Tibro kommun använder du en elektronisk blankett genom offentliga jobb som vi samarbetar med. Du når blanketten när du klickar på länken till respektive jobb här nedanför. Vi använder blanketten för att få en bra och rättvis bedömning av ansökningar som har kommit in. Ansökningar som skickas in på annat sätt behandlas inte.

Din ansökan med meritförteckning hanteras enbart av Tibro kommuns ansvariga för respektive tjänst. Allt i enlighet med de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen, GDPR.

Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)

Är du sjuksköterska och har ett genuint fokus på kvalitet, patientsäkerhet och förbättring?
Brinner du för att stödja och utveckla förebyggande arbetssätt inom kommunal hälso- och sjukvård? Tibro kommun söker nu en ny medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS). Är det kanske du?

Hos oss i Tibro erbjuds du möjligheten att få arbeta i en utvecklande atmosfär med fokus på samverkan och handlingskraft. I Tibro finns stor framtidstro, mod och ett genuint engagemang för tibrobons bästa. Låter det här som en arbetsplats och ett uppdrag för dig? Sök då jobbet som mediciskt ansvarig sjuksköterska hos oss!

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Tibro kommun har en gemensam vision med förenings- och näringslivet och en gemensam värdegrund som bygger på ledorden omtanke, självtillit, samverkan och handlingskraft. I Tibro tror vi på kraften i att arbeta tillsammans och vill skapa miljöer som sticker ut.

Vår nuvarande MAS-/kvlitetsutvecklare har valt att gå vidare till ett chefsuppdrag inom förvaltningen och därför söker vi nu hennes efterträdare!

Arbetsuppgifter

Rollen som MAS/kvalitétsutvecklare är placerad på Socialförvaltningens stab och är direkt underställd socialchef.

Som MAS har du i uppdrag att säkerställa en god och säker hälso- och sjukvård i samverkan med verksamhetschef. Ditt uppdrag regleras i hälso- och sjukvårdsförordningen. Du har en central roll i att stödja och utveckla det förebyggande arbetssättet tillsammans med cheferna inom äldreomsorg och funktionsnedsättning.

Du kommer att upprätta riktlinjer utifrån gällande lagstiftning för hälso- och sjukvård. I ditt uppdrag ingår även att ge råd och stöd till chefer och medarbetare i hälso- och sjukvårdsfrågor samt inom myndighetsutövningen. Du ska besvara remisser och skriva tjänsteutlåtanden utifrån uppdraget. I dina arbetsuppgifter ingår också omvärldsbevakning och att delta i uppföljningar.

I tjänsten ingår även uppdraget som kvalitetsutvecklare, där du ansvarar för att systematiskt analysera verksamhetsnära resultat och ta fram beslutsunderlag och förslag på utveckling/förbättringar för Socialförvaltningens verksamheter. Du ansvarar för verksamhetsrapporternas framtagande, analys och redovisning och driver den årliga verksamhetskontrollen tillsammans med förvaltningsledningen.

Du bidrar till att, vid behov, förändra och effektivisera förvaltningens arbetsflöden och processer med fokus på ledningssystemet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har lång erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som MAS eller har haft chefsuppdrag med erfarenhet av metodutveckling och utveckling av patientsäkerhetsarbete.

Du är en kommunikativ person som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har erfarenhet av utredningsarbete samt god IT-vana. Du har god analytisk förmåga, ett stort intresse för patientsäkerhetsfrågor och verksamhetsutveckling.

Du har god förmåga vara drivande vad gäller utveckling inom ansvarsområdet. Du ska på ett pedagogiskt sätt kunna förmedla information i olika sammanhang.

Du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt och tänker strategiskt. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du ska kunna arbeta självständigt och samverka med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Löneform
Månadslön
Tillträde
Tilltärde enligt överenskommelse.
Ansök senast
2019-09-02
Referensnr
A865329
Antal platser
1

Övrigt

Kontaktperson under v. 33:
Anneli Koivuniemi
Socialchef
Tel: 0504- 181 19
E-post: anneli.koivuniemi@tibro.se


Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.

Upplysningar lämnas av

Rikard Strömqvist
Vård- och omsorgschef
rikard.stromqvist@tibro.se
0504-183 83

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
0504-180 00

Ansök senast: 2019-09-02 Till ansökan