Lediga jobb och praktik

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.30

E-post
kommun@tibro.se

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

Varmt välkommen att söka jobb i Tibro kommun. På den här sidan hittar du de tjänster som är lediga just nu. Här finns även information om hur du gör om du är intresserad av timvikariat och praktik.

När du söker jobb hos Tibro kommun använder du en elektronisk blankett genom offentliga jobb som vi samarbetar med. Du når blanketten när du klickar på länken till respektive jobb här nedanför. Vi använder blanketten för att få en bra och rättvis bedömning av ansökningar som har kommit in. Ansökningar som skickas in på annat sätt behandlas inte.

Din ansökan med meritförteckning hanteras enbart av Tibro kommuns ansvariga för respektive tjänst. Allt i enlighet med de bestämmelser som finns i dataskyddsförordningen, GDPR.

VA-Tekniker / Elektriker

Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service!

Vatten och avloppsverksamheten ansvarar för leverans av dricksvatten samt rening av avloppsvattnet för Tibros invånare. Vi har ett prisbelönt gott dricksvatten som har sitt ursprung från våra grundvattentäkter.
I arbetet med vår avloppsvattenrening står vi inför intressanta utmaningar för att förbättra vårt reningsverk.

Vi är en liten organisation med 3 st. VA-drifttekniker en driftingenjör samt VA-chef.
Vi söker nu en elektriker, gärna med behörighet till Va-verket.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av allmän drift och skötsel av verken med tillhörande pumpstationer samt visst processtekniskt arbete.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs el-teknisk utbildning. Erfarenhet från VA-arbeten är meriterande. Behörighet inom elarbeten är meriterande. Vidareutbildning inom VA-branschen kan komma att erfordras. Vi lägger dessutom stor vikt vid god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt ett kundvänligt sätt då tjänsten tidvis innebär kontakt med våra kunder. Erfarenhet från liknande verksamheter värdesätts.

Personliga egenskaper som vi efterfrågar är förmåga att arbeta självständigt, hög servicekänsla, stresstålighet och vilja att ta ansvar. Erfarenhet från styr och reglerarbeten är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överneskommelse
Ansök senast
2019-08-15
Referensnr
A887941
Antal platser
1

Övrigt

Beredskapstjänst ingår

Upplysningar lämnas av

Mikael Jonsson
Enhetschef
Mikael.jonsson@tibro.se
0504-18136

Fackliga företrädare

Dag Svensson
Vision
dag.svensson@tibro.se
0504-18111

Ansök senast: 2019-08-15 Till ansökan