Ljusvandring i Tibro centrum

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Ljusvandring i Tibro 2023

2 oktober 2023

Kultur, fritid och idrott

10-års jubileum för Ljusvandring i Tibro! Torsdagen den 19 oktober klockan 18-20 är du varmt välkommen på årets ljusvandring genom Tibro. Vi firar ett decennium av magiska ljusögonblick och gemenskap!

Stora Torget är start och mål för vandringen. Våra fantastiska medskapare kommer att skapa underbara och stämningsfulla ljusinstallationer längs vägen. Detta är en chans att upptäcka den lokala konstnärliga talangen samtidigt som du njuter av den unika atmosfären.

För de små kommer det att finnas speciella barnvänliga ljusinstallationer som kommer att sprida glädje och förundran. Tibro Hantverksakademi kommer också att visa upp sina fantastiska verk och låta dig uppleva deras hantverk på nära håll.

Missa inte chansen att smaka på läcker varm mat och dryck från lokala leverantörer, och njut av live-musik och underhållning på scenen. Det här är en kväll att minnas och dela med vänner och familj.

Så bjud in alla dina nära och kära till en kväll av skönhet, gemenskap och ljus! Vi ses på Tibros ljusvandring, där vi tillsammans skapar magiska minnen och firar 10 år av fantastiska ljusupplevelser.

Program och mer information hittar du här >>

#TibroLjusvandring #10ÅrAvLjus"