Öppet Hus om vård, omsorg och stöd i Allégårdens entré 5 december 16-19

Kontakter

Vård- och omsorgspersonal i Tibro kommun

14 november 2023

Näringsliv, arbete och etablering, Omsorg och stöd, Tibro kompetenscenter, Fågelvikskolan

Tisdagen den 5 december kl. 16-19 bjuder Tibro kommuns socialförvaltning in till Öppet Hus i Allégårdens entré på Fredsgatan 38 för dig som vill veta mer om hur det är att arbeta med vård, omsorg och socialt stöd i kommunen. Personal visar och berättar hur de arbetar och du kan träffa lärare och elever från vård- och omsorgsutbildningarna som erbjuds på gymnasieskolorna och yrkeshögskolan i Skövde.

Öppet Hus-kvällen riktar sig främst till dig som är nyfiken på att jobba inom kommunens sociala verksamheter. Men även du som är intresserad av att få veta lite mer om hur Tibro kommun arbetar med vård, omsorg och socialt stöd är välkommen. 

Inblick i vård- och omsorgsarbete - och utbildningar

Du får tillfälle att träffa undersköterskor, sjukgymnaster, sjuksköterskor, personliga assistenter, arbetsterapeuter, behandlare, myndighetshandläggare, rehabassistenter, servicemedarbetare och chefer som gärna berättar för dig vad deras arbete innebär.

På plats finns även elever och lärare från Gymnasium Västerhöjd, Drottning Blankas Gymnasieskola, Praktiska Gymnasiet och Yrkeshögskolan i Skövde för att berätta om sina omvårdnadsutbildningar. 

Både högstadieelever som ska göra sitt gymnasieval, alla som är intresserade av att jobba hos oss och allmänheten får möjlighet att se mer av vilka olika verksamheter vi har. Det blir ett sätt för oss att låta besökare få möta vår personal ansikte mot ansikte. Öppet Hus är också en viktig pusselbit i vår rekrytering, säger Elin von Harten, som är enhetschef för kommunens pool- och vakansförmedling.

Varmt välkommen!