Eva och Kenneth hyllades på länsmiddag

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kenneth Eriksson och Eva Thörn på länsmiddag på residenset i Mariestad.

8 november 2023

Kommun och politik

Tisdagen den 7 november hyllades Tibroborna Kenneth Eriksson och Eva Thörn som eldsjälar på en festlig länsmiddag med landshövding Sten Tolgfors som värd på residenset i Mariestad. Både Kenneth och Eva uppskattade middagen och utmärkelserna de fick för sina gärningar i Tibro.

De cirka 80 gästerna hälsades välkomna till residenset av landshövdingen, som inledde med att berätta om det anrika residenset Marieholm och dess historia. Från Tibro deltog Kenneth Eriksson och hans fru, Eva Thörn och hennes man och kommunfullmäktiges ordförande Ann Ohlsson.

Stämningen var avslappnad med mycket sorl och jag hade förmånen att sitta mittemot landshövdingen som är en person som är lätt att prata med och intresserad av sitt län och dess utveckling, berättar Ann.

Trevligt med god mat

Under länsmiddagen serverades blomkålssoppa med timjancremefraîche som förrätt, hjortkött med svartrötter och svarta vinbär till huvudrätt och en chokladbrownie med mousse och bär till dessert.

Det var en trevlig middag med jättegod mat, fastslår Eva. 

Den överträffade alla mina förväntningar, konstaterar Kenneth.

Hedrade över utmärkelsen

Eva och Kenneth var väldigt nöjda och stolta över att ha blivit inbjudna till middagen och utsedda till eldsjälar. 

Det var stort. Jag känner mig verkligen hedrad över att ha blivit utsedd till eldsjäl, framhåller Eva, som prisades för sitt arbete med att lyfta fram och bevara Tibros unika historia som möbelort.

Det känns fantastiskt att bli uppmärksammad på det här viset. Det är en hedersutmärkelse, säger Kenneth, som prisades för sitt mångåriga arbete inom Tibro AIK FK  och sitt engagemang i Föreningspoolen. 

Presentation och diplom

Alla eldsjälar presenterades under middagen med en sammanfattning av de nomineringar som skickats in. De fick ta emot varsitt diplom när de gick hem.

Diplomet får en hedersplats på väggen, avslutar Kenneth stolt.

Så blir det, instämmer Eva.