PEP-vecka med hälsa och rörelse i augusti-september

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

5 maj 2021

Näringsliv, arbete och etablering

Tillväxt Tibro satsar på nytt evenemangskoncept till sensommaren. Tillsammans med Tibro Föreningspool skapar vi en PEP-vecka under vecka 35, en hel vecka där hälsa och rörelse är i fokus. Under PEP-veckan kommer Tibroborna kunna ta del av massvis med roliga utmaningar, testa på nya aktiviteter och delta i peppiga evenemang.

Tibro PEP-vecka är en del av Generation PEPs folkrörelse, att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. För idag kommer bara tre av tio unga upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 min per dag, och knappt hälften av alla barn äter grönsaker varje dag. Detta vill vi vara med och förändra! 

Samarbete med vårt lokala näringsliv

Vi blir bättre tillsammans och det gäller även evenemangssatsningar som PEP-veckan. Vi knyter till oss företag och organisationer som vill vara med och skapa bra innehåll under veckan. Vill du också vara med och skapa årets peppigaste vecka? Kontakta Felicia Lans på Tillväxt Tibro, se kontaktuppgifterna som du når genom att klicka på ordet Kontakt överst på den här sidan.