Träffpunkt Solsidan har öppnat!

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

Kontakter

30 september 2020

Omsorg och stöd, Corona

Måndagen den 5 oktober 2020 slogs portarna äntligen upp för Träffpunkt Solsidan. Solsidan ersätter det som tidigare kallades för Äldrecentrum. Pandemin har varit orsaken till att verksamheten har fått vara stängd sedan mars månad.

Eftersom pandemin fortfarande pågår så är vi försiktiga och kommer att ha riktlinjer för besöken på Solsidan. Man behöver förboka sitt besök på telefon 0504-186 03 och vi tar emot tio personer på förmiddagen och tio personer på eftermiddagen. Bokningstelefonen är öppen vardagar klockan 08:00-09:00 från och med den 1 oktober.

Under hösten kommer vi att fokusera på hälsa och välbefinnande för ”kropp och knopp” vilket vi tror är viktigt efter den här svåra tiden. På förmiddagarna kommer vi att erbjuda fysisk aktivitet i varierande form, t. ex. gruppgymnastik. På eftermiddagarna är det fika och musik, bingo eller liknande.

Biljard kommer att kunna bokas, max två personer per gång.

I vårt nya läsrum kan man sitta ner och läsa eller låna böcker. Också där gäller max två personer samtidigt.

Månadsprogram kommer att läggas ut som tidigare, på www.tibro.se/solsidan

Det kommer att finnas avståndsmarkeringar på golven och handsprit kommer att finnas utplacerat till våra besökare. Det är viktigt att alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med att hålla avstånd och att stanna hemma om man har minsta symptom.

Vi hälsar våra besökare välkomna tillbaka!

Jenny med personal