Vi visar upp näringslivet i nytt filmprojekt

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

1 oktober 2020

Näringsliv, arbete och etablering

Under hösten har vi på Tillväxt Tibro tillsammans med Ekman&Winroth varit ute hos företag och filmat för ett filmprojekt kring Tibros näringsliv. Vi vill visa upp bredden av företagen och människorna bakom dem. Under oktober-november kommer vi att släppa hela fyra filmer! Den första fokuserar på vår möbelindustri som har en lång historia och stor stolthet.

Under hösten kommer vi att släppa ytterligare tre filmer, två stycken branschspecifika och en film som visar upp hela Tibros näringsliv. Vi kommer genom filmerna visa upp bredden i näringslivet, från stora industrier till mindre företag. Allt från tekniskt avancerade lösningar till de genuina, klassiska hantverket. 

Präglat av entreprenörskap

I Tibro finns en stark känsla av entreprenörskap och företagsamhet, något vi vill visa upp genom filmerna. Vi kommer att använda dem i vårt arbete med etablering av nya företag, men vi önskar också att företagen i Tibro använder den i sina egen marknadsföring. 

Det är fritt fram för alla att använda den och berätta om Tibro som plats och visa för kunder vilket sammanhang man finns i.