Förskolan Torpet firade 30 år

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

7 februari 2020

Barnomsorg och utbildning

Den 6 februari 30-årsjubilerade förskolan Torpet i Häggetorp. Det firades med roliga aktiviteter och många besök.

Under förmiddagen firade barnen med bland annat sång- och sagostund, filmvisning och disco. Aktiviteten ansiktsmålning gjorde succé bland barnen som kunde förvandlas till pirater, katter, kaniner, blommor och till och med en anka. Barnen gjorde även en banderoll med sina handavtryck för att fira jubileet. Alltsammans avslutades med pannkaksfest och att Pippi Långstrump kom på besök.

På eftermiddagen var det Öppet hus för allmänheten och en strid ström av besökare kunde gå tipspromenad på temat ”Torpet-historia” och samtidigt få en rundvandring i lokalerna. Flera tidigare medarbetare kom på besök och de samlades kring fotoalbumen som lagts fram i personalrummet. Många barn som tidigare gått på Torpet passade på att hälsa på igen och se vad som hade förändrats och vad som fortfarande såg likadant ut. Även grannen Häggetorpsskolan kom förbi och överräckte presenter.

Britt Fogelström har arbetat på Torpet sedan starten:

─ Jag tror att det är variationen i arbetet som gjort att jag trivs så bra på Torpet. Vi jobbar mycket över avdelningsgränserna och roterar varje år så att varje år ska vara annorlunda mot det förra. Men det absolut bästa är ju såklart barnen och det sociala – det är fantastiskt roligt!