Så blir Möbeldagarna 2020

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

1 september 2020

Kultur, fritid och idrott, Näringsliv, arbete och etablering

Tibros årliga möbeldagar genomförs i år den 3-4 oktober. Som vanligt kan du fynda designmöbler och annat smått och gott till riktiga kanonpriser när möbelfabrikerna slår upp sina portar och Tibros butiker har extra erbjudanden. Årets evenemang är coronaanpassat.

I en tid då många evenemang ställs in känns det extra roligt att möbeldagarna kommer att genomföras den 3-4 oktober. Givetvis i en något mindre skala och med fler säkerhetsåtgärder än vanligt.

Inredia fungerar som navet under helgen och där kan du få information om vad som händer, husets utställningar har också öppet.

På inredia.se/mobeldagarna hittar du all information om vilka företag som håller öppet under helgen.

Hur gör vi med COVID-19?

Det är viktigt att du som besökare ska känna dig trygg. Det kommer vara ett begränsat antal besökare tillåtna samtidigt inne i butiker och outlets och det kommer att finnas uppmärkta platser för kö med tillräckligt avstånd.

Evenemanget är utspritt över hela Tibro i två dagar, så alla besökare kommer inte att vara på samma ställe samtidigt. Sedan är det upp till var och en att respektera varandra och hålla avstånd. Tillsammans gör vi Möbeldagarna till ett tryggt evenemang.