Tillväxt Tibro satsar på digitalt näringslivsfokus

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

29 april 2020

Näringsliv, arbete och etablering, Corona

Näringslivsenhetens senaste satsning Näringslivsfokus blir nu digitalt. Den 14 maj kommer evenemanget sändas live från en studio.

Via en länk kan vem som helst, vart som helst delta i Näringslivsfokus special - morgonsoffan. Istället för en extern föreläsare har gäster bjudits in kring olika ämnen och Andreas Wilhelmsson är morgonens moderator.

Fullmatat program

Programmet har fokus på Tibro och tittarna kommer att få lyssna till kommunchef Kristina Lundgren och socialchef Annelie Koivuniemi berätta om läget i kommunen just nu och hur det ser ut framåt.

Tibroköks VD Fredrik Johansson tillsammans med NOAS Swedens VD Joakim Zabel kommer att berätta om sitt samarbete nu i kristider och hur det har blivit en win-win för dem båda. 

Morgonen avslutas med Benny Johansson från Science Park Skövde som kommer att prata om hur vi kan skapa effektiva möten - digitalt och fysiskt. Hur blir alla delaktiga och vad är egentligen ett bra möte?

För de som bor i Tibro, Skövde eller Hjo erbjuds det också en frukostpåse som körs ut dagen innan. Ett roligt sätt att ändå känna gemenskap och att det är ett Näringslivsfokus även om det sker digitalt.

Viktigt att ställa om 

"Vi ställer inte in, vi ställer om. För oss är det viktigt att fortsätta träffa näringslivet, ge information och inspiration även i kris och det här ett sätt vi gör det på", säger Madeleine Holmlind, event- och projektkoordinator på Tillväxt Tibro.

Anmäl dig redan idag

Klicka här för att komma till anmälan