Möjlighet att beställa skollunch för gymnasieelever

Telefon
0504-18000

Telefontider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Centrumgatan 17

Öppettider
Mån-fre kl. 07.30-16.00

Postadress
543 80 Tibro

2 november 2020

Barnomsorg och utbildning, Corona

Från och med den 2 november kan gymnasieelever som är folkbokförda i Tibro kommun åter beställa och hämta skollunch på utvald plats i kommunen. Beställningen måste var gjord senast kl. 12.00 torsdagen veckan innan.

Möjligheten att beställa lunchlåda gäller för gymnasieelever i årskurs 1, 2 och 3, folkbokförda i Tibro kommun.

Beställningar görs via e-tjänst senast kl. 12.00 torsdagen i veckan innan du vill hämta ut din mat. Startdatum för beställning 2 november. Även om du bara önskar lunchlåda tre dagar per vecka ska du göra en veckobeställning. Tänk då på att bara kryssa i de dagar du vill hämta lunchlådor. Platser för avhämtning från och med 9 november är

  • Restaurang Karlavagnen i kommunhuset kl 12-13.30. Du går in till Karlavagnen via lastbryggan på baksidan , där hemvården parkerar.
  • Ransbergs skola kl 11-13.

Maten i din lunchlåda är samma mat som erbjuds övriga gäster den dagen. Maten kommer att vara varm. Meny finns att se på Skolmatsappen för Ransbergs skola och på Tibro kommuns sida för Karlavagnen.

Beställning via e-tjänst

OBS! Du måste legitimera dig när du hämtar ut din lunchlåda.

Det är viktigt att du är frisk när du hämtar din lunchlåda. Har du symtom som feber, svårt att vandas eller lättare symtom som halsont, snuva, illamående, huvudvärk, muskel och ledvärk. Be i så fall någon annan hämta maten åt dig.